Ελλάδα

Αρνείται προσπάθεια χρηματισμού ο Μελάς

Αρνείται προσπάθεια χρηματισμού ο Μελάς

Με δήλωσή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μελάς διαψεύδει ότι δέχθηκε χρηματισμό με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθεί η δήλωση του βουλευτή:

«Ψευδή, αισχρά, βρώμικα και κακοήθη, είναι τα όσα ελέχθησαν περί χρηματισμού μου, για να ψηφίσω θετικά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο άνθρωπος, που το έγραψε στο FaceBook και το έστειλε στη Βουλευτή κα Ξουλίδου, όπως μου είπε η ίδια, ονομάζεται «Γιώργος Σούκουρας» και μου είναι παντελώς άγνωστος. Είναι απαράδεκτο να αναφέρονται τέτοια αισχρά ψέματα και δεν ξέρω, γιατί ελέχθησαν, ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούνται.

Η δυσαρέσκειά μου εκφράζεται και προς τη συνάδελφό μου, κυρία Ξουλίδου, η οποία ανέφερε το συκοφαντικό για το πρόσωπό μου μήνυμα, σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ σε μένα δεν είχε αναφέρει το παραμικρό. Η διαχρονική πορεία μου είναι πεντακάθαρη και ποτέ, μα ποτέ, δεν έχω δεχτεί χρηματισμό ούτε έχει γίνει απόπειρα χρηματισμού μου. Γι αυτό, αυτή την κακοήθεια, την οδήγησα στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά χθες, 26 Νοεμβρίου, στην κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και η αλήθεια θα λάμψει.

Ως προς την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, εμμένω στα όσα έχω δηλώσει ότι δηλαδή προβληματίζομαι και γι αυτό, θα μελετήσω σε βάθος την κατάσταση και την κατάλληλη ώρα θα αποφασίσω, αν ψηφίσω ναι ή όχι. Την απόφασή μου θα λάβω, με μόνο κριτήριο το καλό του Ελληνικού Λαού, δηλαδή ποια κυβέρνηση θα μπορέσει να οδηγήσει τη ζωή των πολιτών σε καλύτερη πορεία.

Σήμερα, θα έπρεπε τα κόμματα να βάλουν πάνω απ’ όλα την Ελλάδα και να εφαρμόσουν την καλύτερη λύση για τους πολίτες, για τη σωτηρία της χώρας. Αυτό το έχω τονίσει από το 2011, μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. Λειτουργώ με αυτό τον τρόπο, διότι ο Ελληνικός Λαός σήμερα δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση και γι αυτό, πάνω από πρόσωπα, κόμματα και καρέκλες, βάζω τον Ελληνικό Λαό».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews