Κοινωνία

Αρνείται συμμετοχή σε ληστείες τραπεζών ο Νίκος Μαζιώτης

Αρνείται συμμετοχή σε ληστείες τραπεζών ο Νίκος Μαζιώτης

Πριν από δύο εβδομάδες, με επίσημη ανακοίνωση της, η ΕΛ.ΑΣ, είχε αναφέρει ότι αποτύπωμα του Ν. Μαζιώτη είχε βρεθεί σε ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Μεθάνων, τον Ιούλιο του 2013.

Με κείμενο που  που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο indymedia ο 42χρονος  καταζητούμενος αντιεξουσιαστής Νίκος Μαζιώτης αρνείται τη συμμετοχή του σε ληστείες τραπεζών, που του προσάπτει η ελληνική αστυνομία,  χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες αυτές ως κρατική προπαγάνδα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ, είχε αναφέρει ότι αποτύπωμα του Ν. Μαζιώτη είχε βρεθεί σε ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Μεθάνων, τον Ιούλιο του 2013.

Ο Ν. Μαζιώτης στο κείμενό του αρνείται την οιαδήποτε εμπλοκή του όχι μόνο στις ληστείες των τραπεζών στις Σπέτσες, στη Νεμέα, στην Ακράτα, στο Βελεστίνο και στα Μέθανα, που διαπράχθηκαν από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Αύγουστο του 2013, αλλά αρνείται και τη συμμετοχή του, που κάποιοι όπως λέει αφήνουν να εννοηθεί, στις επιθέσεις των γραφείων της ΝΔ στην Συγγρού, αλλά και της  τοποθέτησης της βόμβας στο Mall.

«Τα χτυπήματα δεν προαναγγέλλονται. Γίνονται» αναφέρει ο Ν. Μαζιώτης.

Ο ίδιος στο κείμενό του αποδίδει τις νέες σε βάρος του κατηγορίες σε κυβερνητική προπαγάνδα  και θεωρεί πως πρόκειται για  αντίδραση στην επιστολή του για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Πρόκειται για παλιά προπαγάνδα περί σύνδεσης οργανωμένου εγκλήματος και τρομοκρατίας» αναφέρει υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι η εξομοίωση της Χρυσής Αυγής με την όποια δράση αντιτίθεται στην κυβερνητική πολιτική, είτε αυτή αφορά τις πολιτικές του μνημονίου, είτε τις δράσεις των κατοίκων  της Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.

πηγή naftemporiki.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews