Κόσμος

Ασταμάτητη 68χρονη πιάστηκε να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο και μπήκε φυλακή [βίντεο]

Ασταμάτητη 68χρονη πιάστηκε να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο και μπήκε φυλακή [βίντεο]

Πολλές ορμές φαίνεται να είχε μία 68χρονη γυναίκα από την Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς δεν κρατήθηκε και έκανε σεξ με τον εραστή της σε δημόσιο χώρο. Το αποτέλεσμα; Να πάει στο δικαστήριο και να μπει φυλακή.

 

Η Πέγκι Κλεμ, μητέρα τεσσάρων παιδιών πιάστηκε επ’ αυτοφώρω κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών περιπτύξεών της με τον 49χρονο Ντέιβιντ Μπομπίλια σε περίπτερο της κεντρικής πλατείας του Lake Sumter όπου ζει έξω από τη Φλόριντα.

 

Η γυναίκα και ο εραστής της πήγαν στα δικαστήρια και τελικά καταδικάστηκαν. Τα κλάματα της Πέγκι δεν έπεισαν και έτσι της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για προσβολή της δημοσίας αιδούς και ανάρμοστη συμπεριφορά. Επίσης και ο Ντέιβιντ καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση.

 

Μπορεί οι τσιρίδες της Πέγκι να μην έπεισαν τους δικαστές, αλλά έπεισαν τον σύζυγο της Φρανκ καθώς είναι και παντρεμένη. Ο άνδρας υποστήριξε ότι η ποινή ήταν πολύ αυστηρή και η γυναίκα του έπρεπε να αφεθεί ελεύθερη! Σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτακτης ηλικιωμένης, οι δικαστές ήθελαν να της επιβληθεί ακόμα μεγαλύτερη ποινή αλλά την τελευταία στιγμή την μείωσαν στους έξι μήνες. «Είναι μια εκπληκτική γυναίκα και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία», αρκέστηκε να δηλώσει ο σύζυγός της, ο οποίος έχει χάσει το ένα του πόδι λόγω καρκίνου.

Πηγή

 

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews