Κόσμος

Η αστυνομία λύνει το πρόβλημα με τα τακουνιά για τις γυναίκες

Η αστυνομία λύνει το πρόβλημα με τα τακουνιά για τις γυναίκες

takouniaΕίναι κάτι παραπάνω από καλαίσθητο, το  να βλέπεις ένα γυναικείο πόδι να αναδεικνύεται με το κατάλληλο παπούτσι. Πολλές φορές όμως όλοι μας έχουμε γίνει δέκτες παράπονων-μουρμούρας-γκρίνιας από τις συντρόφους μας, ειδικά στο τέλος της βραδιάς, πως τις πονάνε τα πόδια τους. Ενώ στη συνεχεία, στην αιωνία μάχη και διαμάχη των φύλλων, πλανάται το παράπονο, πως δε ξέρεις εσύ τι πάει να πει πόνος από τακούνι, ούτε έχεις γεννήσει ποτέ…

Με μια πρωτότυπη κίνηση ένα αστυνομικό τμήμα στη Βόρειο Ιρλανδία, θέλοντας να προασπίσει το γυναικείο προνόμιο στο τακούνι και να ενισχύσει, έστω και από καραμπόλα την εγχώρια βιομηχανία υποδημάτων,  βάζει τέλος σε όλα αυτά τα δεινά μοιράζοντας στις άμεσα ταλαιπωρημένες κορασίδες ροζ σαγιονάρες.

roz-sagionaresΜε κρατική παρέμβαση μπαίνει τέλος λοιπόν στη ταλαιπωρία, καθώς η ροζ σαγιονάρα ανακουφίζει από το πόνο…

Τα σχόλια τώρα για αυτή τη κίνηση ποικίλουν και όπως είναι φυσικό υπήρξαν υποστηρίκτριες, που δήλωσαν στην επίσημη σελίδα του αστυνομικού τμήματος στο facebook πως:

«Το να βρω ταξί ήταν πραγματικός εφιάλτης. Ήταν πραγματικά πολύ ευγενικό όταν ένας αστυνόμος σταμάτησε με το όχημά του και μας έδωσε ροζ σαγιονάρες» έγραψε μια κυρία.

 

«Το να δίνουμε σαγιονάρες ή ένα ζεστό ρόφημα είναι μια απλή χειρονομία που εκτιμάται ιδιαίτερα από αυτούς που ωφελούνται» δήλωσε Μαρκ Πίτερς, επιθεωρητής.

Στον αντίποδα όμως υπήρξαν και αρκετοί που διαμαρτυρήθηκαν για το που πάνε τα κρατικά έσοδα και πως δε γίνεται οι φορολογούμενοι να πληρώνουν τη «νύφη»

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews