Κοινωνία

Αστυνομική επιχείρηση με 11 συλλήψεις στη Λακωνία

Αστυνομική επιχείρηση με 11 συλλήψεις στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (18.10.2013) από το μεσημέρι έως το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, σύμφωνα με τον γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 219 άτομα, εκ των οποίων 162 ήταν ημεδαποί και 57 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 189 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 66 άτομα, από τα οποία 27 ήταν ημεδαποί και 39 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 11 άτομα.

 

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.

Τρεις (3) ημεδαποί (εκ των οποίων ο ένας ΡΟΜΑ) και δύο (2) αλλοδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

Δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 

Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν σαράντα πέντε (45) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και μία (1) παράβαση για υπαίθριο εμπόριο, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

πηγή: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews