Ελλάδα

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Χρήστος Αηδόνης

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Χρήστος Αηδόνης

Μετά τις υπόνοιες χρηματισμού που άφησαν ο Θόδωρος Παραστατίδης και ο Οδυσσέας Βουδούρης επειδή ψήφισε τον Σταύρο Δήμα.

Άστραψε και βρόντηξε ο Χρήστος Αηδόνης μετά τις υπόνοιες χρηματισμού που άφησαν ο Θόδωρος Παραστατίδης και ο Οδυσσέας Βουδούρης επειδή ψήφισε τον Σταύρο Δήμα.

Χτυπώντας πολλές φορές το χέρι στο βήμα, τους προειδοποίησε να προσέχουν που κυκλοφορούν γιατί είναι από χωριό και εκεί έχουν τη φήμη πρωτόγονου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε τους δυο βουλευτές «σκουλήκια» και «τυφλοπόντικες» που κρύβονται, τονίζοντας ότι δεν τον καλύπτει και συγνώμη τους.

Ο Χρήστος Αηδόνης υπενθύμισε ότι έχει ταχθεί εδώ και καιρό υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, διότι «η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να συνδέεται με τις εθνικές εκλογές» και πρόσθεσε: «Ξέχασα όμως, ότι αυτές οι απόψεις έπρεπε να τύχουν της έγκρισης των ιεροεξεταστών. Έκανα λάθος, δεν τόλμησα να ζητήσω ένα νέο διαβατήριο ή να πέσω μέσα σε μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να περάσω τις εξετάσεις τους».

Ανέφερε ότι η κατάπτωση και η παρακμή γίνονται μόνιμες σκιές του πολιτικού συστήματος και συμπλήρωσε: «Εύχομαι, κατέληξε, στους νέους πολιορκητές της εξουσίας που με την επιχειρηματολογία των αργυρώνητων, των κουμπαράδων, των αποστατών διαμόρφωσαν το πολιτικό σκηνικό να μην χρειαστεί να βρεθούν αντιμέτωποι με το δημιούργημα τους».

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link