Πολιτική

Αθανασίου: Μετέτρεψαν σε σόου την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Αθανασίου: Μετέτρεψαν σε σόου την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Αιχμές κατά μερίδας μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, οι οποίοι «μετέτρεψαν σε σόου» τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, διατύπωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή.

Ο Χαράλαμπος  Αθανασίου υπενθύμισε ότι η εντολή του Πρωθυπουργού ήταν ταχεία διερεύνηση της υπόθεσης, «όπως και έγινε», πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «ορισμένα ΜΜΕ το παράκαναν και χωρίς γνώση της δικογραφίας έλεγαν διάφορα, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και μετατρέποντας σε σόου αυτό το ζήτημα».

«Η δικαιοσύνη κινήθηκε με ταχύτητα και νηφαλιότητα και τα όπλα που έχει αυτή τη στιγμή είναι αυτά που παρέχει το δημοκρατικό σύστημα στη δικαιοσύνη» δήλωσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Είχε προηγηθεί η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Μαρία Γιαταγάνα, η οποία κατήγγειλε ότι «κάποια μεγάλα κανάλια που τους χαρίστηκαν οι άδειες και κάποια ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια στράφηκαν εναντίον δικαστών και εισαγγελέων, για το πώς έκαναν τη δουλειά τους στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής».

Η βουλευτής κατήγγειλε επίσης ότι αντίστοιχη επίθεση δέχεται το τελευταίο διάστημα και η ΕΛΑΣ καθώς εξισώνονται αστυνομικοί που παραπέμπονται στη δικαιοσύνη και ερευνώνται με το Σώμα συνολικά που με λίγα μέσα και σοβαρές δυσχέρειες προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.

 

πηγή: tanea.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews