Εκδηλώσεις

Athens Fashion Film Festival

Athens Fashion Film Festival

Το πρώτο Fashion Film Festival της Αθήνας, είναι πια γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Φεβρουαρίου  2019 σε κεντρικό σημείο της πόλης. 

Πρόκειται για μία συνένωση των δημιουργικών επαγγελματιών στον τομέα της Μόδας, του Κινηματογράφου, της Τέχνης και της Διαφήμισης, μία παγκόσμια τάση που προωθεί την ψυχή και την ταυτότητα των εταιριών μόδας, ομορφιάς και lifestyle μέσα από κινηματογραφικές παραγωγές υψηλής αισθητικής.

Το Athens Fashion Film Festival στημένο στα πρότυπα των αντίστοιχων μεγάλων φεστιβάλ του εξωτερικού, τα έχει όλα, 100 περίπου ταινίες στο διαγωνιστικό και στα παράλληλα αφιερώματα, master classes, διαλέξεις, συζητήσεις, παρουσιάσεις.

Μεταξύ άλλων θα προβληθούν τα καλύτερα Short Fashion Films μεγάλων διεθνών brands όπως Prada, Gucci, Cartier, Hermes, Ferragamo κτλ. τα οποία έχουν την υπογραφή μεγάλων σκηνοθετών (Anderson, Polanski, Aveillan) καθώς και εξαιρετικά ντοκιμαντέρ από τον χώρο της μόδας.

Στο φεστιβάλ θα παρευρεθούνε μεγάλα διεθνή ονόματα του χώρου όπως η Constanza Cavalli Etro ιδρύτρια του Milano Fashion Film Festival, ο Valerio Capelli της Corriere Della Sera και άλλοι. Εμπνεύστρια του Θεσμού και Καλλιτεχνική Διευθύντρια είναι η παραγωγός και σκηνοθέτης Nicole Αλεξανδροπούλου.

Η διοργάνωση Athens Fashion Film Festival 2019 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Athens Fashion Film Festival: Λυκαβηττού 2, 10671, Κολωνάκι

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews