Ελλάδα

Μπακογιάννη: Εγκληματική η θέση Τσίπρα

Μπακογιάννη: Εγκληματική η θέση Τσίπρα

Η βουλευτής Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε με θετικά σχόλια για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μαϊμαράκη, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν στήριξε τον Αντώνη Σαμαρά.

«Όλους τους αρχηγούς πλην του Σαμαρά έχω υποστηρίξει. Τον Σαμαρά δεν τον υποστήριξα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Και δεν μπορούσα κιόλας και θα ήταν και λίγο ψεύτικο εκ μέρους μου και δεν είμαι καλή σε αυτά” είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Ακόμα  αναφερόμενη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημείωσε ότι έχει συσπειρώσει τους πάντες: “Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι κιμπάρης, άνθρωπος ντόμπρος και εξαιρετικός ως πρόεδρος του κόμματος. Είναι άνθρωπος που δεν προκαλεί αρνητικά αντανακλαστικά”.

Από την άλλη πλευρά η γαλάζια βουλευτής προέβη σε μια δήλωση που θα συζητηθεί. Πιο συγκεκριμένα είπε ότι είναι εγκληματική η θέση του Τσίπρα: “ή εγώ ή κανείς” και σημείωσε ότι κάνει εκλογές για να λύσει τα εσωκομματικά του προβλήματα. “Ο κ.Τσίπρας θέτει το δίλημμα ή εγώ ή κανείς, δηλαδή θα πάει τη χώρα σε νέες εκλογές. Είναι μία εγκληματική θέση που η Ελλάδα δεν την αντέχει” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι “δεν είχε κακές προθέσεις ο Τσίπρας αλλά στις διαπραγματεύσεις μετράει μόνο το αποτέλεσμα”.

Η κ. Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι η ΝΔ που πιστεύει ότι θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές θα ζητήσει τη μέγιστη συνεργασία των υπόλοιπων κομμάτων. “36% πήρε ο κ. Τσίπρας όταν υποσχέθηκε στους πάντες τα πάντα και όταν εμφανίστηκε σαν το σαμπουάν 2 σε 1.

Σήμερα έχει υπογράψει ένα μνημόνιο, δεν έχει ουσιαστικά συνομιλητή, δηλαδή δεν ξέρει σε ποιον απευθύνεται και την σοβαρότητα και την αξιοπιστία που πληρώσαμε σήμερα έχουμε το μεγάλο πλεονέκτημα να μπορούμε να την επικαλεστούμε”, είπε και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που φυλλοροεί από παντού.

“Εμείς θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία ως πρώτο κόμμα, με εντολή διακυβέρνησης θα επιζητήσουμε τη μέγιστη συνεργασία. Θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε με όλους. Προσωπικά πιστεύω ότι αν θα μπορούσαμε να είχαμε και τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη κυβέρνηση είναι το καλύτερο δυνατό.

Αν το 2010 είχε συνεργαστεί η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ θα είχαμε βγει από το μνημόνιο από το 2012. Χρειαζόμαστε τώρα τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία” κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews