Ελλάδα

Μπακογιάννη: Να γίνει έκτακτο συνέδριο

Μπακογιάννη: Να γίνει έκτακτο συνέδριο

Την ανάγκη διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου, με ανοιχτές πόρτες, στο οποίο θα ακουστεί η βάση της ΝΔ, τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μέσω της τηλεοπτικής της συνέντευξης στον ΑΝΤ1.

«Αν δεν ακούσουμε τη βάση μας, αν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, εάν αποφασίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε, όπως πριν, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ, θα καταλήξει μία μεγάλη παράταξη να γίνει ένα μικρό κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι έγιναν λάθη, λέγοντας ότι, αν δεν είχαν γίνει, η ΝΔ δεν θα βρισκόταν στην αντιπολίτευση. «Δεν μπορούμε να έχουμε περιπτώσεις στις οποίες έχουμε εντοπίσει λάθη, έχουμε αδυναμίες και εμείς, προσπαθώντας να δικαιωθούμε, να κάνουμε τα στραβά μάτια», επισήμανε η βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ότι «η πραγματικότητα είναι ότι όλοι βλέπουν την ανάγκη να υπάρχει ένα συνέδριο στο οποίο να ξανατοποθετηθούμε. Η ΝΔ πρέπει να βρει το βηματισμό της».

Η κ. Μπακογιάννη έστρεψε τα πυρά της κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, χαρακτηρίζοντας τεράστια πατάτα του υπουργού να λέει ότι με τη συμφωνία προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια στα ξένα κοινοβούλια. Συγκεκριμένα, είπε: Ο κ. Βαρουφάκης υπέγραψε ένα χαρτί.

Μέσα στις χιλιάδες συνεντεύξεις που έχει δώσει, προσπάθησε να στείλει ένα μήνυμα ότι το χαρτί που υπέγραψε, το υπέγραψε, για να ρίξει στάχτη στα μάτια των βουλευτών των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κοινοβουλίων. Αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο ατόπημα, μία τεράστια πατάτα. Αυτό που δεσμεύτηκε ο κ. Βαρουφάκης είναι ότι θα κάνει μεταρρυθμίσεις, όχι δημοσιονομικά μέτρα. Αυτό που προσπαθεί να κάνει σήμερα είναι να γλιτώσει από τις μεταρρυθμίσεις. Και νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τους πάντες. Μπορεί να κοροϊδεύει, ενδεχομένως, τους φοιτητές του, αλλά τους υπόλοιπους υπουργούς Οικονομίας δεν μπορεί».

Μεταξύ άλλων, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει στείλει ένα μήνυμα ότι δεν θέλει να ανακατευτεί στα εσωτερικά της ΝΔ και δια της απουσίας του το επιβεβαίωσε.

Η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε και τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφέροντας ότι δεν ανταποκρίνεται στο θεσμικό της ρόλο. «Η κ. Κωνσταντοπούλου με τις τελευταίες παρεμβάσεις της λειτουργεί ως επαναστατικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λειτουργεί με το ρόλο τον οποίο έχει ως Πρόεδρος της Βουλής», υποστήριξε.

https://www.youtube.com/watch?v=f2qG5NvbwDw

 

 

πηγή: enikos.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews