Γνώμες

Bikini_Flag: η νέα «ημίγυμνη» τρέλα με Μαγιό που κυριαρχεί στο Instagram- ΕΙΚΟΝΕΣ

Bikini_Flag: η νέα «ημίγυμνη» τρέλα με Μαγιό που κυριαρχεί στο Instagram- ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι γυναίκες που τόσο αγαπάμε και λατρεύουμε όλοι μας, στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού απέκτησαν μια καινούργια τρέλα και τη μοιράζονται μαζί μας μέσα από το instagram.

Η νέα τρέλα αυτή που τρέφει τα μάτια και χορταίνει τη τεστοστερόνη, μέσα από οπτικές δόσεις θηλυκής σάρκας, που αναπτύσσεται και διαχέεται μέσα από τα tablets και τα smartphones σαν επιδημία, ονομάζεται Bikini Flag και πρωταγωνιστής δεν είναι μόνο η εκάστοτε ημίγυμνη νεαρή καλλίγραμμη κοπέλα, αλλά και το μαγιό της. Το μπικίνι της δηλαδή, που είναι στα χρώματα της αστερόεσσας, της σημαίας των Η.Π.Α.

amerika11Σε αυτό το κράτος οι κάτοικοι είναι περήφανοι για τη Δημοκρατία τους, τη δικαιοσύνη, την οικονομία, τη παιδεία και ο καπιταλισμός που υπηρετούν, γέννησε αυτή τη νέα ιδέα για εξαγωγή εικόνας, εντυπώσεων, αλλά και επιβολής της ομορφιάς μέσα από τα σύμβολα αλλά και τους συμβολισμούς.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους λογαριασμούς που ηγούνται αυτής της προσπάθειας και το @nowthatsamerican με σήμα τη νεκροκεφαλή, μαζί με όλες τις καφρίλες που μαζεύει, περισυνέλεξε και μπόλικη γυναικεία ομορφιά που μας μαγνήτισε για κάμποση ώρα.

Άλλο ένα ακάου που επισκεφθήκαμε ήταν το @abikiniaday. Εδώ βρήκαμε το λόγο που ανεβαίνει διαρκώς σε followers και έχει φτάσει αισίως τους 402.000. Ο λόγος είναι απλός, έχει Φώτο μόνο από μπικίνι. Ο συγκεκριμένος ιστοχώρος, που έχει και δικό του παγκόσμιο χάσταγκ, αποτελεί παράλληλα εκτός από χώρο «αυτοανάρτησης-αυτοπροβολής» εικόνας και μια τεραστία κολεξιόν από μπικίνι,  που δίνει τη τάση της μόδας για το καλοκαίρι. Οι γυναίκες κοιτούν τα μαγιό, ενώ οι άντρες τις γυναίκες που τα φοράν και κάπως έτσι φουσκώνει κι άλλο ο λογαριασμός. Ένας λογαριασμός που έχει μέσα του και μπόλικη Ελλάδα!

Ο τρίτος και τελευταίος λογαριασμός που επισκεφτήκαμε για να τιμήσουμε και εμείς τη τρέλα του καλοκαιριού, που πιστεύουμε πως θα έρθει και εδώ, είναι το @american_usa. Εδώ όπως θα λέγαμε και στην Ελλάδα, έχει πολλά «αστέρια». Αστέρια που βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες, να φοράν αστέρια και να κάνουν τους άντρες να βλέπουν αστεράκια. Αστέρια με selfie και με σημαίες  αγκαλιά, που μόνο σκοπό έχουν να χωρίσουν τα αντρόγυνα.

Καλό μας οφθαλμόλουτρο λοιπόν με τα κορίτσια, που οι καμπύλες τους ξεχειλίζουν από αισθησιασμό και πατριωτισμό κι αν ποτέ η γαλανόλευκη έρθει και εκείνη κάποια στιγμή στη μόδα… εδώ θα είμαστε σε Μύκονο, Γλυφάδα, Χαλκιδική, Κρήτη, Αιγαίο, Επτάνησα, Κύπρο, και Δωδεκάνησα να το καλύψουμε και  να τους κοντράρουμε…

amerika16 amerika15 amerika14 amerika13 amerika10 amerika8 amerika7 amerika6 amerika5 amerika4 amerika3 amerika amerika12

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews