Πολιτική

Μπουτάρης: Ηλίθιοι αυτοί που επιτέθηκαν στον Βενιζέλο

Μπουτάρης: Ηλίθιοι αυτοί που επιτέθηκαν στον Βενιζέλο

Ήρωα χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζοντας «κολλημένους παλαιοπασόκους» και «παπανδρεϊκούς» όσους του επιτέθηκαν με συνθήματα

Τη συμπαράστασή του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τα όσα διαδραματίστηκαν τη Δευτέρα, με τα συνθήματα εναντίον του.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «ηλίθιους», «κολλημένους παλαιοπασόκους» και «παπανδρεϊκούς» όσους επιτέθηκαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο χαρακτήρισε ήρωα.

«Πρόκειται περί ηλιθίων. Ακούς εκεί, να επιτίθενται στον Βενιζέλο. Τον θεωρώ προσωπικά έναν ήρωα», φέρεται να δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας πως, «μπορεί ο Βενιζέλος να έχει όλα τα κουσούρια του κόσμου, μπορεί πολλά να του σέρνουν, αλλά κανείς δεν πρέπει να μην του αναγνωρίζει ότι έβαλε πλάτη σε δύσκολους καιρούς και έσωσε και την κυβέρνηση και την πατρίδα».

«Και μόνον που έκανε αυτό το πράγμα, θα πρέπει να τον φυλάνε όλοι σαν τα μάτια τους και επιπλέον θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι ο άνθρωπος τόλμησε και έκανε μια τρομερή υπέρβαση, αυτή που έκανε με τη ΝΔ. Όχι με τη ΝΔ του Καραμανλή (εννοώ του πρεσβύτερου) αλλά με τη ΝΔ του Σαμαρά», φέρεται να είπε.

Πηγή voria

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews