Ελλάδα

Χ.Θεοχάρης:«O ΣΥΡΙΖΑ είναι η οπισθοφυλακή της μεταπολίτευσης και βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με τις προηγούμενες κυβερνήσεις».

Χ.Θεοχάρης:«O ΣΥΡΙΖΑ είναι η οπισθοφυλακή της μεταπολίτευσης και βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με τις προηγούμενες κυβερνήσεις».

Σε συνέντευξή του στον Alpha, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι  «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η οπισθοφυλακή της μεταπολίτευσης και βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με τις προηγούμενες κυβερνήσεις».

Επιπλέον ο κύριος Θεοχάρης τόνισε ότι «από το ‘λεφτά υπάρχουν’ πήγαμε στα Ζάππεια 1,2,3 και στο σκίσιμο των μνημονίων. Ψέματα, το ένα μετά το άλλο. Τα κόμματα πρέπει να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό: το δίλημμα μνημόνιο-αντιμνημόνιο έχει ξεπεραστεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι ανάπτυξη».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «Σήμερα η μη επιστροφή φόρων, η μη πληρωμή των προμηθευτών του Δημοσίου είναι εσωτερική στάση πληρωμών. Ο Αν. Υπουργός κ. Μάρδας έχει αποστείλει επιστολή προς την ΤτΕ για μη εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων. Το μόνο που πληρώνεται ακόμη είναι οι μισθοί και συντάξεις, αλλά και εκεί είχαμε φαινόμενα όπως η τριήμερη καθυστέρηση πληρωμής των εργαζομένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ και η τρίωρη καθυστέρηση καταβολής συντάξεων.

Είναι σαφές ότι η Κυβέρνηση πρέπει να ωριμάσει τη στάση της. Αντ’ αυτού συζητάει για να πείσει το εσωτερικό του κόμματος. Οι εταίροι έχουν τον χρόνο με το μέρος τους», ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού ο οποίος αναφερόμενος στο πρόβλημα των επί πέντε μήνες απλήρωτων εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των Δήμων, τόνισε ότι το βασικό πρόβλημα είναι ότι οι δομές αυτές χρηματοδοτούνται από πόρους επενδυτικούς και αναπτυξιακούς του ΕΣΠΑ, με αποτέλεσμα να μαραζώνουν μετά τη λήξη τω προγραμμάτων.

Τέλος συμπλήρωσε ότι «το κράτος θα έπρεπε να υποστηρίζει την ανάπτυξη και να είναι σε θέση να χρηματοδοτεί την κοινωνική πολιτική από τον κρατικό Προϋπολογισμό. Τα έθνη πεθαίνουν όταν τα διλήμματά τους έχουν ξεπεραστεί από την πραγματικότητα» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews