Κοινωνία

Χάκερς «χτύπησαν» την ιστοσελίδα της Αστυνομίας

Χάκερς «χτύπησαν» την ιστοσελίδα της Αστυνομίας

Διαδικτυακή επίθεση από χάκερς έχει δεχθεί η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο δικτυακός τόπος δέχθηκε επίθεση τύπου DDoS, από το πρωί, με κορύφωση τις μεσημβρινές ώρες, μετά την ανάρτηση Δελτίου Τύπου με φωτογραφίες και βίντεο, σχετικά με την σύλληψη οκτώ μελών της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Παρασκευής για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα, με αποτέλεσμα να τεθεί προσωρινά και για λίγες ώρες έκτος λειτουργίας.

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, διενεργείται αυτεπάγγελτη προανάκριση για την κακόβουλη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, ηλεκτρονική επίθεση, στα πλαίσια της οποίας διερευνώνται ψηφιακά τα κακόβουλα ηλεκτρονικά ίχνη.

Ο δικτυακός τόπος, μετά από άμεση παρέμβαση της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αποκαταστάθηκε.

 

πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews