Κοινωνία

Χαλκιδική: Τον βασάνισαν και τον σκότωσαν – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του, δεμένο και φιμωμένο!

Χαλκιδική: Τον βασάνισαν και τον σκότωσαν – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του, δεμένο και φιμωμένο!

Συγκλονμίζει την Κασσάνδρα Χαλκιδικής η στυγερή δολοφονία – Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος, που τον βρήκε νεκρό επιστρέφοντας από τη δουλειά…

Η στυγερή δολοφονία του 55χρονου αποκαλύφθηκε αργά χθες το απόγευμα (03-09-2013) όταν η γυναίκα του, επέστρεψε στο σπίτι. Οι εικόνες που αντίκρισε την έκαναν να στριγγλίζει. Ο σύζυγός της, ήταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, δεμένος και φιμωμένος.

Η γειτονιά του θύματος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής ξεσηκώθηκε από τις φωνές της γυναίκας, ενώ πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο περιπολικό. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο άτυχος άντρας είχε δεχθεί το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 57χρονος διατηρούσε ταβέρνα ακριβώς κάτω από το σπίτι του. Από πληροφορίες προκύπτει ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν ήταν παραβιασμένη, ωστόσο οι χώροι στο σπίτι του επιχειρηματία είχαν ερευνηθεί, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της ληστείας μετά φόνου.

Οι δράστες πιθανολογείται ότι είχαν στήσει καρτέρι στον άντρα, αιφνιδιάζοντάς τον κατά την ώρα που ανέβαινε στο σπίτι του προκειμένου να ξεκουραστεί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χτύπησαν μέχρι θανάτου τον άντρα, προκειμένου να τον αναγκάσουν να τους υποδείξει κάποιο μέρος όπου μπορεί να έκρυβε χρήματα.

Κανείς στη γειτονιά δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Πηγή Newsit

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews