Κόσμος

Χασάπης σκότωσε, τεμάχισε και έβαλε στην κατάψυξη τον… αδελφό του

Χασάπης σκότωσε, τεμάχισε και έβαλε στην κατάψυξη τον… αδελφό του

Ένας χασάπης σκότωσε και στη συνέχεια τεμάχισε τον ίδιο του τον αδελφό ενώ στη συνέχεια αποθήκευσε τα κομμένα μέλη του πτώματος σε έναν ψυγειοκαταψύκτη του κρεοπωλείου του.

Αυτό που προκαλεί ακόμα περισσότερη ανατριχίλα είναι ότι το κεφάλι του αδελφού του το έβαλε στο ψυγείο, όπου φύλαγε τα τρόφιμά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος Αουρέλε Αλμάντζα, ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον 52χρονο αδελφό Οσμάς, επειδή βρισκόταν σε άμυνα και στη συνέχεια, όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, κατακρεούργησε το πτώμα και το έβαλε μέσα σε σακούλες, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Όλα αποκαλύφθηκαν μετά από ένα χρόνο όταν ο αδελφοκτόνος Αουρέλε, πήγε μόνος του στην αστυνομία και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας ότι δεν άντεχε τις τύψεις.

Ο Αουρέλε υποστήριξε ότι δολοφόνησε τον αδελφό του, καθώς εκείνος προσπάθησε να του επιτεθεί με ένα σφυρί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Είπε, ακόμη, ότι είχε προσφέρει στον αδελφό του στέγη, όταν εκείνος αντιμετώπιζε δυσκολίες, όμως μάλωναν συνέχεια με αποτέλεσμα η τελευταία διαμάχη τους να καταλήξει στη δολοφονία του Οσμάν.

Πηγή imerisia.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews