Πολιτική

Χατζηδάκης και Τσαυτάρης για γάλα: Θα βρεθεί η χρυσή τομή

Χατζηδάκης και Τσαυτάρης για γάλα: Θα βρεθεί η χρυσή τομή

Στη συνάντηση, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι δυο υπουργοί συμφώνησαν να ακολουθήσουν εντός της ημέρας συναντήσεις, προκείμενου να καθοριστούν οι όποιες προσαρμογές στη ρύθμιση για το γάλα.

«Δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θα βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα του γάλακτος, στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού», ανέφεραν οι συναρμόδιοι υπουργοί Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και Αθανάσιος Τσαυτάρης μετά την έκτακτη χθεσινοβραδινή τους συνάντηση.

Στη συνάντηση, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι δυο υπουργοί συμφώνησαν να ακολουθήσουν εντός της ημέρας συναντήσεις, προκείμενου να καθοριστούν οι όποιες προσαρμογές στη ρύθμιση για το γάλα, ενώ συναντήσεις θα υπάρξουν και με τους βουλευτές των συγκυβερνώντων κομμάτων.

«Όποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου της χώρας από το ευρώ» διαμήνυσε στο Mega ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θα έπρεπε να έχουμε το χρόνο να δούμε το πολυνομοσχέδιο. Αν δεν αλλάξουν οι ρυθμίσεις για το γάλα στο πολυνομοσχέδιο εγώ δεν θα το ψηφίσω, τελείωσε. Υπάρχει η συγκεκριμένη πρόταση των αγελαδοτρόφων που μπορεί να βοηθήσει» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής στο Mega.

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λεει ο Γεωργιάδης, δεν τη διαμορφώνει ο παραγωγός την τιμή του γάλακτος. Αν ο Βενιζέλος με διαγράψει για το γάλα θα μού κάνει χάρη. Θα έχω εγώ την ευθύνη αν καταψηφίσω αν πέσει η κυβέρνηση;» διερωτήθηκε.

«Δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά στο νομοσχέδιο Θα οριστικοποιηθεί σήμερα και θα κατατεθεί στη βουλή αύριο το πρωί το αργότερο» τόνισε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς.

«Με το γάλα ημέρας στηρίζεται η τοπική παραγωγή» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Τόνισε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης έδωσε δικαιώματα όταν διαπραγματεύτηκε με τον κ. Λυμπερόπουλο (πρόεδρος του Συνδικάτο Ιδιοκτητών Ταξί Αθηνών) χωρίς να το ξέρουν οι βουλευτές.

Πηγή skai

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews