Ελλάδα

Χρηστίδης: «Ο εκλογικός νόμος και η συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση δε μπορούν να είναι ‘επικοινωνιακά τερτίπια’».

Χρηστίδης: «Ο εκλογικός νόμος και η συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση δε μπορούν να είναι ‘επικοινωνιακά τερτίπια’».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης μιλώντας «στο Κόκκινο – 105,8» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η Κυβέρνηση λαμβάνει υπόψιν τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Εμείς έχουμε πάρει μία ομόφωνη απόφαση στη Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πριν από λίγους μήνες για συγκεκριμένες προβλέψεις στον εκλογικό νόμο και σε αυτές τις ομόφωνες προτάσεις θα παραμείνουμε πιστοί, τόσο σε σχέση με την κατάργηση του «μπόνους» όσο και με το όριο εισόδου στη Βουλή, και, προφανώς για το “σπάσιμο” των εκλογικών περιφερειών. Επομένως αναμένουμε την τελική πρόταση της Κυβέρνησης και θα τοποθετηθούμε έχοντας υπόψιν κάτι που λέμε από την πρώτη στιγμή. Ο εκλογικός νόμος και η συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση δε μπορούν να είναι «επικοινωνιακά τερτίπια», καθώς θεωρούμε ότι από τις τελευταίες ευκαιρίες του πολιτικού συστήματος να ανακτήσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Έλληνα πολίτη και να διαμορφώσει και σχέσεις εμπιστοσύνης του ενός πολιτικού κόμματος με το άλλο. Επομένως η εν λόγω συζήτηση δε μπορεί να γίνει με μικροκομματικούς και μικροπολιτικούς όρους».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews