Ελλάδα

Χρήστος Σγαρδέλης: Τι θα κανει ο Δήμαρχος με το αποθεματικό του Δημου;

Χρήστος Σγαρδέλης: Τι θα κανει ο Δήμαρχος με το αποθεματικό του Δημου;

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Κυβέρνησης η οποία ζητάει από τους Δήμους και τις Περιφέρειες να δώσουν τα αποθεματικά τους στην Εθνική Τράπεζα. Πολλοί Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες έχουν ήδη εκφράσει την έντονη διαφωνία τους.


Ο Χρήστος Σγαρδέλης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας προκάλεσε με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο να απαντήσει άμεσα, ο στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος στο τι σκοπεύει να κάνει με το αποθεματικό του Δήμου. Συγκεκριμένα τόνισε:

“Ζητάνε όλα τα αποθεματικά των Δήμων και των Περιφερειών. Αυτά συμβαίνουν με την πρώτη φορά Αριστερά. Αν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας δώσει έστω και ένα ευρώ από τα λεφτά του Δήμου θα λογοδοτήσει στο κόσμο. Ελπίζουμε πως δε θα υποκύψει στις προκλητικές αποφάσεις της Κυβέρνησης”.

Σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε μαζί του τόνισε επίσης: “Για ένα τόσο μείζον θέμα θα έπρεπε να παρθεί απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Να προκαλέσει άμεσα ο Δήμαρχος Δημοτικό Συμβούλιο και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του”.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews