Ελλάδα

Δ. Κουτσούμπας: Εκλογές μετά την 29η Δεκεμβρίου

Δ. Κουτσούμπας: Εκλογές μετά την 29η Δεκεμβρίου

«Με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται ως πιο πιθανό σενάριο οι εκλογές εκτός αν αλλάξουν άρδην τα πράγματα στις άλλες δύο ψηφοφορίες».

Την δική του εκτίμηση για την τύχη των δύο επόμενων ψηφοφοριών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έκανε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι δεν θα συγκεντρωθούν οι 180 ψήφοι που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία και γι’ αυτό «το πιο πιθανό είναι ότι μετά τις 29 του Δεκέμβρη θα οδηγηθούμε σε εκλογές, μέχρι την 1 του Φλεβάρη».

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται ότι υπάρχουν οι δυνατότητες συγκέντρωσης 180 ψήφων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος ερωτηθείς αν υπάρχει το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο κ. Δήμας από την κ. Δαμανάκη, είπε ότι αυτό «είναι ένα σενάριο που ακούγεται τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε «ας περιμένουμε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά κατά τη γνώμη μας, δεν αποκλείεται τίποτα, μπορεί να μην είναι ακριβώς σενάριο, μπορεί να το σκέφτονται, μένει να το δούμε, άλλωστε δεν είναι μακριά η 29η του Δεκέμβρη. Όμως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται ως πιο πιθανό σενάριο οι εκλογές εκτός αν αλλάξουν άρδην τα πράγματα στις άλλες δύο ψηφοφορίες, πράγμα που δεν το πιστεύω«.

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews