Ελλάδα

Δ. Παπαδημούλης: Είμαστε πιο έτοιμοι και έντιμοι από αυτούς που κυβέρνησαν 40 χρόνια.

Δ. Παπαδημούλης: Είμαστε πιο έτοιμοι και έντιμοι από αυτούς που κυβέρνησαν 40 χρόνια.

Ως έτοιμο για να κυβερνήσει χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ από την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο ευρωβουλευτής του Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο Ευρωβουλευτής  του Σύριζα και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τόνισε ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος για να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας, ενώ έδωσε και το στίγμα διακυβέρνησης με βασικούς πυλώνες την ανάπτυξη, την δικαιοσύνη, αλλά  και μία σοβαρή δημοκρατία, για να αποτελέσει επιτέλους η Ελλάδα ισότιμο κράτος-μέλος της ΕΕ.

Αναφορικά με την προεδρική εκλογή ανέφερε ότι ούτε ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πως θα εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα βουλή, κατηγορώντας τον για μια ηρωική έξοδο, αφήνοντας πίσω του την καυτή πατάτα της ανοικτής διαπραγμάτευσης με την Τρόικα.

Τέλος για τις προεκλογικές και μετεκλογικές συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι το κόμμα του θα επιλέξει μέσω των θεσμικών του επιτροπών, τους κατάλληλους για υποψήφιους στις εθνικές εκλογές, ενώ δεσμεύθηκε για συγκρότηση της κυβέρνησης πλειοψηφίας, από ένα ευρύ φάσμα ικανών ανθρώπων, οι οποίοι δεν θα προέρχονται απαραίτητα από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews