Επιστημονικά

Το Δ.Σ. της BlackBerry ελπίζει να πουλήσει την εταιρεία μέχρι το Νοέμβριο, υποστηρίζει έκθεση

Το Δ.Σ. της BlackBerry ελπίζει να πουλήσει την εταιρεία μέχρι το Νοέμβριο, υποστηρίζει έκθεση

Σύμφωνα με μια έκθεση από το The Wall Street Journal, το διοικητικό συμβούλιο της BlackBerry θέλει να γίνει μια γρήγορη δημοπρασία, με στόχο την πώληση της εταιρείας μέχρι το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Η έκθεση επικαλείται ανώνυμες πηγές που ισχυρίζονται ότι η BlackBerry έχει προκαταρκτικές συζητήσεις με πιθανούς μνηστήρες που επιθυμούν να αγοράσουν το σύνολο ή μέρος της επιχείρησης και η διαδικασία πώλησης αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Ο Bert Nordberg, το πρώην στέλεχος της Sony Ericsson, τώρα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της BlackBerry δήλωσε ότι η εταιρεία θα πρέπει να πουλήσει κομμάτια από τον εαυτό της για να αποκτήσει ανταγωνιστική θέση.

Παλαιότερα, είχε αναφέρει ότι η BlackBerry ενδιαφερόταν να γυρίσει την υπηρεσία της BlackBerry Messenger σε μια ξεχωριστή εταιρεία.

Η ανακοίνωση αυτής της εβδομάδας σχετικά με την πρόθεση της Microsoft να αγοράσει τμήμα κινητών τηλεφώνων της Nokia πιθανώς θα πυροδοτήσει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου BlackBerry να κλείσουν μια συμφωνία το συντομότερο δυνατόν. Η Microsoft υποστηρίζει ότι οι συνομιλίες μεταξύ αυτής και της Nokia ξεκίνησαν πρόσφατα, αυτό το Φεβρουάριο, και οι όροι συμφωνήθηκαν μόλις έξι μήνες αργότερα. Η BlackBerry θα πρέπει να κάνει τα πράγματα να συμβούν δύο φορές γρηγορότερα για την πώληση του Νοεμβρίου.

Πηγή theverge.com

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews