Ελλάδα

Δεν θα παραστούν στην τελετή των Θεοφανίων στον Πειραιά Παυλόπουλος και Τσίπρας

Δεν θα παραστούν στην τελετή των Θεοφανίων στον Πειραιά Παυλόπουλος και Τσίπρας

Παρά το γεγονός ότι ο Πειραιάς την ημέρα των Θεοφανίων βρίσκεται στο επίκεντρο και ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στην τελετή αγιασμού των υδάτων, φέτος θα υπάρχει αλλαγή καθώς όπως αναφέρει ο “ΒΗΜΑτοδότης” «ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιθυμεί να απελευθερώσει το λευκό περιστέρι στην εορτή των Θεοφανίων στον Πειραιά, όπως έκανε πέρυσι προεκλογικά, γιατί δεν θέλει να συναντήσει τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος έκανε τις ακραίες δηλώσεις κατά του συμφώνου συμβίωσης.

Μάλιστα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δεν θέλει να πάει στον Πειραιά, γιατί επιθυμεί να παραστεί στη λειτουργία των Θεοφανίων στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, στη Σκουφά, στο Κολωνάκι. Και εν συνεχεία θα γίνει η τελετή του αγιασμού των υδάτων πιθανότατα στη Δεξαμενή, όπου ο κ. Παυλόπουλος πήγαινε κάθε χρόνο.

Ωστόσο, εξετάζεται η περίπτωση ο αγιασμός των υδάτων να γίνει εντός του ιερού ναού, όπου βεβαίως αφήνονται ελεύθερα και τα τρία περιστέρια. Και εδώ θα γίνει η έκπληξη. Μαθαίνω ότι και ο κ. Τσίπρας θα εμφανιστεί (εκτός απροόπτου) στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews