Ελλάδα

Διαδικτυακή κίνηση υπέρ της υποψηφιότητας του Οδ.Κωνσταντινόπουλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Διαδικτυακή κίνηση υπέρ της υποψηφιότητας του Οδ.Κωνσταντινόπουλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Τις δύο τελευταίες ημέρες έχει εμφανιστεί στο facebook μια σελίδα μέσω της οποίας εκδηλώνεται η στήριξη της υποψηφιότητας του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Αρκάς βουλευτής ανήκει στη γενιά των 35αρηδων η οποία θέλει να γυρίσει σελίδα στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Η σελίδα στο facebook έχει τίτλο «Φίλοι Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Νέο Κόμμα, Νέα Σχέση, Νέα Εμπιστοσύνη».

Αναλυτικά το κείμενο που εμφανίζεται στη σελίδα υποστήριξης του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου:

«Για ένα Νέο Κόμμα

Εκπροσωπούμε μία γενιά που αγωνιά περισσότερο για το μέλλον παρά για το παρελθόν.

Τιμούμε το παρελθόν. Διδασκόμαστε από τα παθήματα και τα μαθήματα. Η ιστορία και η εμπειρία της Παράταξής μας αποτελούν το θεμέλιο, πάνω στο οποίο οικοδομούμε την πρότασή μας για το μέλλον.

Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Παράταξης, ζητούμε εντολή για το μέλλον. Εντολή μετασχηματισμού της Παράταξής μας. Ξεκάθαρη εντολή για μία νέα συλλογικότητα, για μία δημοκρατική και θεσμική λειτουργία της Παράταξης. Για μία Παράταξη στην οποία τα όργανα δεν θα εκλέγονται απλώς, αλλά θα συζητούν σε βάθος, θα αποφασίζουν, θα χαράσσουν Πολιτική.

Δίνουμε στην Πολιτική τη θέση που της αξίζει. Απέναντι στον αριστερό και δεξιό λαϊκισμό. Θεμελιώνουμε ένα νέο κόμμα, μία νέα σχέση, μία νέα εμπιστοσύνη. Με τους πολίτες. Με τους θεσμούς. Με τις δημοκρατικές διαδικασίες. Χτίζουμε νέες συμμαχίες. Εργαζόμαστε για τη συναίνεση.

Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα και τους πολίτες της. Μέσα στην Ευρώπη. Για Παιδεία με αριστεία. Για ένα σύγχρονο Κράτος, ρυθμιστή του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με αξιοκρατία και αξιολόγηση. Για αξιοπρεπή εργασία για όλους, μέσα από την ανάπτυξη και την καινοτομία. Για ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα. Για υγεία υψηλής ποιότητας. Για ασφάλεια. Για τη Δημοκρατία. Για την Ισότητα. Για το περιβάλλον. Για μία δυναμική πατρίδα, και διεθνή αλληλεγγύη. Για τους νέους. Για τις γυναίκες. Για τα παιδιά μας. Για όσους χρειάζονται περισσότερα. Γι’αυτούς που τα διεκδικούν όλα.

Εκπροσωπούμε την Παράταξή μας. Διεκδικούμε μία μεγάλη ευθύνη. Δίνουμε νέα δύναμη και νέα δυναμική.

Η πολιτική έχει πρόσωπο. Κοιτάζουμε τους πολίτες στα μάτια. Δίνουμε στην Παράταξή μας το δικό μας πρόσωπο.

Σήμερα, για το Αύριο».

pasok-photo-ena

Ρεπορτάζ: Γιάννης Α. Πολίτης

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews