Ελλάδα

Διάλογο με τους νέους ανοίγει ο Βενιζέλος #askVenizelos

Διάλογο με τους νέους ανοίγει ο Βενιζέλος #askVenizelos

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχει διάλογο με νέους κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Παράλληλα όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους μέσω του facebook και του Twitter, χρησιμοποιώντας το hastag #askVenizelos.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

ce31b21ec23c4b1201efe306d7aaf4ac

“Την Πέμπτη 15/01 και ώρα 14.30 οι ακτιβιστές Κρήτης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος υποδέχονται στο Ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και καλούν τους νέους της πόλης να συμμετέχουν σε ένα ελεύθερο διάλογο μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά, αλλά και για τις ιδέες και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ! Πίνουμε καφέ, συζητάμε ελεύθερα για τους Νέους, για δίκαιες ευκαιρίες, για το Μέλλον μας για τη Δημοκρατία και την Οικονομία, μεταφέρουμε τους προβληματισμούς μας και φέρνουμε κοντά τον πολίτη με τα κεντρικά όργανα παραγωγής πολιτικής !

Παράλληλα όσοι δεν μπορούν να παραστούν μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους μέσω twitter και facebook με το hashtag #askVenizelos και να βλέπουν τις απαντήσεις του Προέδρου στη σελίδα των ακτιβιστών Κρήτης στο facebook (www.facebook.com/CretePESactivists).
Σας περιμένουμε.. Μη μένεις αμέτοχος… #PES_κάτι #πρότεινε_κάτι”.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews