Κοινωνία

Διασυνδέσεις στελεχών του Λιμενικού Σώματος με τη Χρυσή Αυγή;

Διασυνδέσεις στελεχών του Λιμενικού Σώματος με τη Χρυσή Αυγή;

Άγνωστα παραμένουν έως σήμερα τα αποτελέσματα της διοικητικής έρευνας

Άγνωστα παραμένουν έως σήμερα τα αποτελέσματα της διοικητικής έρευνας που διεξήγαγε η αρμόδια υπηρεσία του Λιμενικού μετά από καταγγελίες για σχέσεις ανδρών και γυναικών του Σώματος με τη Χρυσή Αυγή.

Η έρευνα σύμφωνα με την έγγραφη απάντηση του τότε υπουργού Ναυτιλίας, Κωστή Μουσουρούλη με ημερομηνία 24/5/2103 θα γινόταν από ανώτατο αξιωματικό, μετά από καταγγελίες ότι στο ΤΕΙ του Πειραιά υπήρχαν αφίσες της Χρυσής Αυγής που είχαν τυπωθεί πάνω σε υπηρεσιακά έγγραφα του Λιμενικού Σώματος, μη διαβαθμισμένα. Τα έγγραφα αυτά, στα οποία μπορούσε να έχει πρόσβαση μόνο κάποιος που υπηρετούσε στη συγκεκριμένη υπηρεσία και έφεραν μάλιστα και αριθμό πρωτοκόλλου, αφορούσαν στη διακίνηση αναλώσιμων.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου και Δημήτρης Τσουκαλάς εξέφραζαν στην ερώτηση τους την ανησυχία τους για τη «διασύνδεση τμημάτων των Σωμάτων Ασφαλείας με τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, και αντίστοιχα τη διείσδυση της τελευταίας σε κρατικούς μηχανισμούς με ιδιαίτερη σημασία για τη λειτουργία του πολιτεύματος».

 

πηγή: thepaper.gr

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews