Βιβλίο

«Διαβολικός»

«Διαβολικός»

του Chris Carter από τις εκδόσεις Bell

Θα εύχεσαι να μην ήταν πραγματικός…

Ένα παράξενο ατύχημα στο επαρχιακό Γουαϊόμινγκ οδηγεί στη σύλληψη ενός υπόπτου για μια διπλή ανθρωποκτονία από το γραφείο του σερίφη, ωστόσο περαιτέρω έρευνες θα αποκαλύψουν κάτι φρικιαστικό –έναν σίριαλ κίλερ, ο οποίος απήγαγε, βασάνιζε και ακρωτηρίαζε θύματα σε όλη την αμερικανική επικράτεια τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Ο ύποπτος ισχυρίζεται πως είναι απλά ένα πιόνι σε έναν πελώριο λαβύρινθο ψεμάτων και εξαπάτησης. Ποιος μπορεί να τον πιστέψει;

Η υπόθεση περνάει αμέσως στη δικαιοδοσία του FBI, αλλά αυτή τη φορά αναγκάζονται να ζητήσουν βοήθεια από τον πρώην ψυχολόγο εγκληματικής συμπεριφοράς και ντετέκτιβ της Μονάδας Υπερβίαιων Εγκλημάτων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, Ρόμπερτ Χάντερ, ο οποίος καλείται να ανακρίνει τον κρατούμενο. Αυτές οι ανακρίσεις θα αποκαλύψουν ανατριχιαστικά μυστικά, τα οποία κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει, ανάμεσα στα οποία και η πραγματική ταυτότητα ενός δολοφόνου τόσο σκιώδους που κανείς, ούτε καν το FBI, δε γνώριζε πως υπήρχε… μέχρι τώρα.

Ο #1 bestselling συγγραφέας αστυνομικών θρίλερ Κρις Κάρτερ επιστρέφει με την έκτη συγκλονιστική υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

ISBN: 978 960 507 144 8

Διαβολικός (Ρόμπερτ Χάντερ #6)

Κωδικός προϊόντος: 01041144

Σελίδες: 440

Πρωτότυπος Τίτλος: Αn Evil Mind

Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

Ο Κρις Κάρτερ, ιταλικής καταγωγής και γεννημένος στη Βραζιλία, σπούδασε ψυχολογία με ειδίκευση στην εγκληματική συμπεριφορά στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Ως μέλος της ομάδας Εγκληματολογικής Ψυχολογίας της Εισαγγελίας της Πολιτείας του Μίσιγκαν πήρε συνεντεύξεις από πολλούς εγκληματίες, μεταξύ των οποίων σίριαλ κίλερς και δράστες πολλαπλών ανθρωποκτονιών καταδικασμένους σε ισόβια κάθειρξη, και είχε την ευκαιρία να τους μελετήσει. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο Κρις Κάρτερ εγκαταστάθηκε στο Λος ‘Aντζελες, όπου πέρασε μια δεκαετία ως κιθαρίστας πολυάριθμων γκλαμ ροκ συγκροτημάτων, πριν εγκαταλείψει το επάγγελμα του μουσικού για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη συγγραφή. Σήμερα ζει στο Λονδίνο. Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews