Μόδα

Tο διαζύγιο είναι πλέον επίσημο: Ο Μαρκ Τζέικομπς φεύγει από τον οίκο Louis Vuitton

Tο διαζύγιο είναι πλέον επίσημο: Ο Μαρκ Τζέικομπς φεύγει από τον οίκο Louis Vuitton

O Μαρκ Τζέικομπς, ο σχεδιαστής στον οποίο αποδίδεται η μεταμόρφωση του Louis Vuitton από έναν οίκο για… τσάντες και αποσκευές σε έναν κολοσσό της μόδας, γνώρισε την αποθέωση στο Παρίσι. Οχι όμως για τις δημιουργίες του. Χειροκροτήθηκε παρατεταμένα όταν ανακοίνωσε το διαζύγιο των δύο πλευρών.

 

Ο περίφημος σχεδιαστής έπειτα από 16 χρόνια συνεργασίας με τον οίκο θα επικεντρωθεί πλέον δική του εταιρεία- και την είσοδό της στο χρηματιστήριο- η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς πλησιάζει εκείνες που αξίζουν δισεκατομμύρια. Υπό την καθοδήγησή του ο οίκος Louis Vuitton έγινε μία από τις πιο περιζήτητες μάρκες πολυτελείας, ιδιαίτερα στην πλούσια ασιατική αγορά, που «χτυπήθηκε» από τη συγκεκριμένη μανία, με ουρές να σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα.

 

Τα νέα για το «διαζύγιο» ήρθαν την ημέρα που ο Τζέικομπς έκανε την αποχαιρετιστήρια- όπως αποδείχθηκε- επίδειξη στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Η είδηση βέβαια κάθε άλλο παρά αποτέλεσε έκπληξη, καθώς οι σχετικές φήμες κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες.

 

Πηγή: AFP

 

 

 

Σχόλια

Μόδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Μόδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews