Ελλάδα

Διχασμένοι οι παπανδρεϊκοί…

Διχασμένοι οι παπανδρεϊκοί…

Πίσω από τις λέξεις και τις συσκέψεις είναι προφανές ότι η ουσία είναι οι βουλευτικές έδρες και ο πραγματικός σχεδιασμός του Γιώργου.

Μπορεί ένα κόμμα να διασπαστεί πριν ιδρυθεί; Αν είναι του Γιώργου η απάντηση είναι ναι. Η χθεσινή επιτελική σύσκεψη (Βάρτζελη, Μωραΐτης, Σαχινίδης, Πεταλωτής κα) είχε εμφανείς απουσίες. Όπως του Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος είχε προτιμήσει το πρωί να πάει στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την τοπική αυτοδιοίκηση. Και σήμερα δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι εφόσον ο συνδυασμός είναι ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη δεν υπάρχει πρόβλημα!

Πίσω από τις λέξεις και τις συσκέψεις είναι προφανές ότι η ουσία είναι οι βουλευτικές έδρες και ο πραγματικός σχεδιασμός του Γιώργου. Τα στελέχη του είναι διχασμένα φοβούμενα ότι αν κάνει στο τέλος πίσω θα χάσουν τις πιθανότητες να εκλεγούν. Για αυτό οι μισοί είναι υπέρ του να πιεστεί ο Βενιζέλος για να τους πει αν θα είναι υποψήφιοι και οι άλλοι υπέρ του να κάνουν κόμμα για να ξεκινήσουν το μάζεμα ψήφων.

Ορίζοντα για τις εξελίξεις αποτελεί η προεδρική εκλογή ενώ ορόσημο μπορεί να αποτελέσει η πρώτη ψηφοφορία. Γιατί, στις 17 είναι προγραμματισμένη και η άνοδος του Γιώργου στην Κοζάνη για την έκθεση από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή. Ότι πρέπει δηλαδή για να ανακοινώσει ένα νέο κόμμα κληρονόμο και του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης!

πηγή

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews