Πολιτική

Δικαίωση Γεωργιάδη για την offshore εταιρεία του Καμμένου

Δικαίωση Γεωργιάδη για την offshore εταιρεία του Καμμένου

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κήρυξε αθώο τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη έπειτα από την αγωγή που του κατέθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σχετικά με το κότερο “Ιliatoras”. Ωστόσο όπως προέκυψε από τις έρευνες το κότερο όντως ανήκει στην οικογένεια του προέδρου των ΑΝΕΛ δικαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τους ισχυρισμούς Γεωργιάδη.

Ωστόσο ο κύριος Γεωργιάδης καταδικάστηκε με πρόστιμα 15.000 ευρώ για εξύβριση του πρόεδρου των ΑΝΕΛ. Με αφορμή αυτό το γεγονός ξέσπασε κόντρα μεταξύ Καμμένου και Γεωργιάδη στο twitter.

Δείτε τα παρακάτω tweets.

Άδωνις Γεωργιάδης «Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς “ψεύτης”, “κλέφτης”, “Τσοχατζόπουλος”. Εντάξει δεν είναι…».

Πάνος Καμμένος «Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με Δικαστική απόφαση, ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση»,

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews