Ελλάδα

Δίκη ΧΑ: Κατηγορούμενος απείλησε μάρτυρα κατηγορίας που τον αναγνώρισε!

Δίκη ΧΑ: Κατηγορούμενος απείλησε μάρτυρα κατηγορίας που τον αναγνώρισε!

Σκηνικό έντασης σημειώθηκε νωρίτερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όταν έγινε καταγγελία για απειλές μάρτυρα, στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι απειλές προήλθαν από τον κατηγορούμενο Ι. Καζατζόγλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια κοπέλα, ανέφερε πως αναγνωρίζει τον σωματότυπο του Καζατζόγλου, στο άτομα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού του  αυτοκινήτου του Γιώργου Ρουπακιά.

Αμέσως μετά την κατάθεσή της η μάρτυρας βγήκε από την αίθουσα, γεμάτη δάκρυα, και τότε ο κατηγορούμενος σηκώθηκε και φώναξε: «Αφήστε με να της δείξω εγώ».

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε τη μάρτυρα αν αναγνωρίζει τον συνοδηγό του Γιώργου Ρουπακιά στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στο σημείο της δολοφονίας.

Τότε η κοπέλα γύρισε και κοίταξε προς το εδώλιο των κατηγορουμένων και δείχνοντας προς τον Ιωάννη Καζατζόγλου, είπε χαρακτηριστικά: ” είναι αυτός,ο δεύτερος από δεξιά”.

Δείτε τους διαλόγους

Πρ.: Ειστε απόλυτα σίγουρη ότι είναι αυτός;
Μαρ.: Απόλυτα ασφαλής δεν είμαι , αλλά ο σωματότυπος είναι αυτός».
Καζαντζόγλου: (σηκώνεται όρθιος καθ΄ υπόδειξη της προέδρου) Κοίταξέ με καλά. Με θυμάσαι από εκείνο το βράδυ;
Μαρ.: Ναι….

Τότε ο Καζατζόγλου αντέδρασε, ενώ συγκατηγορούμενός του, τον κράτησε από το χέρι και φέρεται να είπε ότι «Αφήστε με να βγω έξω και θα της δείξω εγώ.

Αμέσως μετά η μάρτυρας ζήτησε διάλειμμα και κλαίγοντας βγήκε από το ακροατήριο. «Φασίστες δεν θα την τρομοκρατήσετε» φώναζαν από την πολιτική αγωγή αλλά και από το ακροατήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, δέχθηκε απειλές ότι θα της σπάσουν τη μηχανή.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της υπεράσπισης η φωτορεπόρτερ «ενοχλεί» κάθε φορά που φωτογραφίζει τους μάρτυρες, καθώς κάποιοι από αυτούς επισημαίνουν ότι «τραβάει» και τους ίδιους, παρά τις διαβεβαιώσεις της ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews