Κόσμος

Δήλωσε Ρουμάνος στις κυπριακές αρχές ο Μπεν

Δήλωσε Ρουμάνος στις κυπριακές αρχές ο Μπεν

Ραγδαίες και σημαντικές είναι οι  εξελίξεις στην υπόθεση του νεαρού άνδρα που ενδεχομένως να είναι ο Μπεν Νίνταμ, που χάθηκε, πριν από 22 χρόνια, στην Κω. Ο άνδρας, που εμφανίζεται σε βίντεο και στη φωτογραφία που έχει στην κατοχή της η Κυπριακή Αστυνομία, εντοπίσθηκε,σε πολύ μικρή απόσταση από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Λεμεσό, όπου λήφθηκε το βίντεο και ήδη έδωσε πρόθυμα αίμα για εξετάσεις DNA.

Ο νεαρός άνδρας διαμένει με θείους του σε σπίτι κοντά στην εκκλησία.Την πληροφορία για το νεαρό έδωσαν γείτονες που τον αναγνώρισαν από τη φωτογραφία.

Το αρμόδιο τμήμα της κυπριακής Αστυνομίας για την Ιντερπόλ, με κατεπείγον μήνυμα, πληροφόρησε την Ιντερπόλ Ηνωμένου Βασιλείου και Ελλάδας, ώστε να αποσταλεί επειγόντως στην Κύπρο το γενετικό υλικό των γονιών του Μπεν, για να γίνει ταυτοποίηση.

Ο νεαρός ανέφερε ότι είναι ηλικίας 22 χρόνων και ότι κατάγεται από τη Ρουμανία. Βρίσκεται στην Κύπρο από το Φεβρουάριο και διαμένει στην περιοχή με θείους του,ενώ οι φερόμενοι, ως γονείς του βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ο νεαρός άνδρας συνεργάζεται πρόθυμα με τις αρχές, στην οποία ανέφερε ότι αναγνώρισε τον εαυτό του στο βίντεο και στις φωτογραφίες, αλλά φοβόταν να επικοινωνήσει με την Αστυνομία γιατί δεν ήξερε γιατί τον αναζητούσαν οι Αρχές.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, δήλωσε ότι με αφορμή την υπόθεση Μπεν και της μικρής Μαρίας, θα διεξαχθούν έρευνες και στην Κύπρο, για ενδεχόμενες πωλήσεις βρεφών από Ρομά.

 

 

 

πηγή: newpost.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews