Πολιτική

Δήλωση Παπαμιμίκου για τις εκδηλώσεις της ΝΔ κατά της βίας

Δήλωση Παπαμιμίκου για τις εκδηλώσεις της ΝΔ κατά της βίας

Στο πλαίσιο των πολιτικών δράσεων εναντίον της βίας που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία, με κεντρικό σύνθημα «φτάνει πια», πραγματοποιήθηκε σήμερα σειρά εκδηλώσεων στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Στην Αθήνα, σε μια συμβολική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, στο Πάρκο Ελευθερίας, σχηματίστηκε από εθελοντές μια αλυσίδα δημοκρατίας με το κεντρικό σύνθημα «φτάνει πια» και διανεμήθηκε σχετικό έντυπο υλικό. Ανάλογες εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκαν σε έντεκα πόλεις, ενώ διανεμήθηκε έντυπο υλικό σε συνολικά 52 πόλεις.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης στην Αθήνα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ανθρώπινες αλυσίδες για την προστασία της Δημοκρατίας, της σταθερότητας, της ασφάλειας του κάθε πολίτη. Να απαλλάξουμε τον τόπο από την επικίνδυνη θεωρία της «καλής» και «κακής» βίας. Να χτίσουμε μια νέα κουλτούρα σεβασμού στον άνθρωπο και τους δημοκρατικούς θεσμούς. Να πούμε όλοι μαζί «φτάνει πια»».

 

πηγή: newsbomb.gr

 

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews