Πολιτική

Η ΔΗΜΑΡ ζητάει να περιοριστεί δραστικά η χρηματοδότηση της Χ.Α.

Η ΔΗΜΑΡ ζητάει να περιοριστεί δραστικά η χρηματοδότηση της Χ.Α.

Να περιοριστεί δραστικά η κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής και να ελεγχθουν όλες οι οικονομικές της δραστηριότητες, προτείνει η ΔΗΜΑΡ.

Σε ανακοίνωση του κόμματος τονίζεται ότι «η Δικαιοσύνη και τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας πρέπει άμεσα να ελέγξουν τα οικονομικά μέσα της Χρυσής Αυγής, καθώς και τους άδηλους πόρους που μπορεί να έχει η νεοναζιστική συμμορία. Πρέπει επίσης να εξεταστεί το ενδεχόμενο δραστικού περιορισμού της κρατικής χρηματοδότησής της, όπως προέβλεπε ο νόμος Ρουπακιώτη στις περιπτώσεις που διαπιστώνονται επαναλαμβανόμενες παράνομες δραστηριότητες».

Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι «όλες οι δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για περιθωριακό κόμμα, αλλά για εγκληματική οργάνωση, η οποία διοικείται με κανόνες συμμορίας και χαρακτηριστικά παραστρατιωτικής οργάνωσης». Ταυτόχρονα η ΔΗΜΑΡ επισημαίνει ότι πρέπει να εξεταστούν άμεσα οι ποινικές υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και οι άδειες οπλοφορίας των στελεχών της.

 

πηγή: newsbomb.gr

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews