Επιστημονικά

Δημιουργήστε τα δικά σας timelines στο Twitter

Δημιουργήστε τα δικά σας timelines στο Twitter

To Twitter ανακοίνωσε μια σπουδαία νέα λειτουργία για το ομώνυμο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που θα δώσει στον χρήστη περισσότερο έλεγχο στην οργάνωση και προβολή των tweets. Ο λόγος για τα custom timelines, ένα νέο είδος timeline που ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει.

Επιλέγετε το όνομα και τα tweets που θέλετε να προσθέσετε σε αυτό – είτε χειροκίνητα είτε μέσω του νέου API που έχει δοθεί στους developers – και όταν για παράδειγμα ένα γεγονός λαμβάνει χώρα στο Twitter έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα timeline που να περιέχει tweets σχετικά με αυτό. Το ίδιο για μια εκδήλωση. Μια ταινία. Μια τηλεοπτική σειρά. Έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια έκδοση της υπηρεσίας Storify, η οποία λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αν και συνεργάζεται με αρκετές περισσότερες υπηρεσίες (Facebook, Websites, YouTube κτλπ).

Το κάθε timeline είναι δημόσιο και έχει τη δικιά του σελίδα στο Twitter έτσι ώστε να μπορείτε να την μοιραστείτε με φίλους σας σε πραγματικό χρόνο καθώς προσθέτετε νέο περιεχόμενο. Ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε timelines – τουλάχιστον προς το παρόν – είναι μέσα από την εφαρμογή TweetDeck. H δυνατότητα θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες στην web, Chrome, PC & Mac έκδοση.

 

 

 

πηγή: techgear.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews