Κόσμος

Δύο χρόνια μετά το θάνατό της προσφέρει αξέχαστα Χριστούγεννα στην οικογένειά της (vid)

Δύο χρόνια μετά το θάνατό της προσφέρει αξέχαστα Χριστούγεννα στην οικογένειά της (vid)

Η Brenda Schmitz έγραψε μια επιστολή με τρεις ευχές αμέσως πριν πεθάνει, δίνοντάς την σε έναν φίλο της με την επιθυμία να δοθεί στο σύζυγό της μόλις εκείνος  ερωτευτεί και πάλι

Η Brenda, μητέρα 4 γιων, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το Σεπτέμβριο του 2011. Ένα μήνα πριν πεθάνει συνέταξε ένα γράμμα το οποίο προοριζόταν για τον αγαπημένο της ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος κάθε χρόνο διαβάζει επιστολές αναγνωστών και ζήτησε από ένα φίλο της να μην ταχυδρομηθεί προτού ο σύζυγός της βρει νέα σύντροφο.

Φέτος ο σταθμός κάλεσε το σύζυγο, David, λέγοντάς του ότι έχουν λάβει γράμμα από τη σύζυγό του.

«Όταν είσαι στην παραλαβή της παρούσας επιστολής, θα έχω ήδη χάσει τη μάχη μου με τον καρκίνο των ωοθηκών. Είπα στο φίλο μου να ταχυδρομήσει αυτή την επιστολή όταν κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου ” έγραψε .

Πρώτο αίτημα της Brenda ήταν μια μέρα περιποίησης για τη νέα αγάπη του, Jayne, την οποία γνώρισε τον Οκτώβριο του 2012 . “Σου αξίζει να είσαι θετή μητέρα όλων αυτών των αγοριών.  Σε ευχαριστώ, σ’ αγαπώ, όποια και αν είσαι. Κάντε την να χαμογελά και να αναγνωρίζετε τις προσπάθειές της με πραγματική εκτίμηση εκ μέρους μου”.

«Δεν υπήρξε ούτε ένα στεγνό μάτι στο στούντιο, όταν διαβάζαμε την επιστολή», δήλωσε υπεύθυνος του σταθμού Scott Allen.

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews