Κοινωνία

Δύο νεκροί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Δύο νεκροί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο που βρίσκονται επί της λεωφόρο Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες στη μηχανή κρατούσαν σύμφωνα με άλλες πληροφορίες καλάσνικοφ και κατά άλλες πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν κατά ομάδας ατόμων που ήταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, τα οποία ήταν σε λειτουργία, αλλά η πόρτα ήταν κλειστή και τα ρολά κατεβασμένα.

Από τους πυροβολισμούς έπεσαν νεκρά δύο άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη ένα άτομο έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Τα θύματα σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη ήταν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.Οι δράστες διέφυγαν με τη μηχανή και χάθηκαν στα στενά του Ηρακλείου ενώ η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Τα θύματα πυροβολήθηκαν με όπλο των 9 χιλιοστών. Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, από τον τόπο του εγκλήματος έχουν περισυλλεγεί περίπου 15 κάλυκες, οι οποίοι θα μεταφερθούν για βαλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews