Αθλητικά

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού με τα …ψυχολογικά!

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού με τα …ψυχολογικά!

Δεν υπάρχει άνθρωπος τις τελευταίες μέρες που να μην κράξει τον Αντρέα Τρινκιέρι για τα όσα έκανε στο Ευρωμπάσκετ.

Χθες ήταν η σειρά του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος στη Media Day του Ολυμπιακού, βρήκε την ευκαιρία να τα “χώσει” κι αυτός στον Ιταλό προπονητή! 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μάλιστα, έκανε μια σοβαρή “καταγγελία” για τον ομοσπονδιακό προπονητή που πέρασε στα ψιλά. Αφού αναφέρθηκε στα “κακά” που άφησε στον Ολυμπιακό το Ευρωμπάσκετ με τους τραυματισμούς του Σπανούλη και του Λοτζέσκι, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι οι δύο διεθνείς “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν από τη Σλοβενία με …ψυχολογικά προβλήματα!

“Το Ευρωμπάσκετ με έμμεσο ή άμεσο τρόπο μας επηρέασε. Ο Λοτζέσκι ήρθε τραυματίας, ο Σπανούλης το ίδιο, ένα-δύο παίκτες μας γύρισαν με ψυχολογικά προβλήματα από αυτό…”, ήταν η ακριβής τοποθέτηση του Μπαρτζώκα.

Ονόματα δεν είπε ο Έλληνας κόουτς αλλά είναι προφανές σε ποιους αναφερόταν. Σπανούλης, Σλούκας, Περπέρογλου και Πρίντεζης ήταν στη Σλοβενία και, φυσικά, ο Μπαρτζώκας υπονοούσε στις δηλώσεις του τους δύο τελευταίους.

Ο Πρίντεζης και ειδικά ο σούπερ Περπέρογλου μετά το Κόπερ έπεσαν σε …μαύρη τρύπα. Τους “έφαγε η μαρμάγκα” στη Λιουμπλιάνα. Ο ψυχολογικός πόλεμος που βίωσαν από τον Τρινκιέρι τους “έκοψε τα πόδια” και ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν δίστασε να “δώσει” στεγνά τον Ιταλό, αφού τώρα θα έχει αυτός το επιπλέον έργο να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση και να “ανεβάσει” δύο μπασκετπολίστες που επηρεάστηκαν αρνητικά μέσα στην Εθνική.

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews