Αθλητικά

Διώκεται η Βέροια!

Διώκεται η Βέροια!

Πειθαρχικές διώξεις άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σε βάρος της Βέροιας, στον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή και στον τέως μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη. Κίνδυνος ποινής υποβιβασμού.

Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Super League, έρχεται μια μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη που είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα για την κατηγορία.

Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ομάδα της Βέροιας, στον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή και στον τέως μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη, για εμπλοκή σε ύποπτο προς χειραγώγηση παιχνίδι.

Η δίωξη των τριών προκύπτει μετά τις ένορκες καταθέσεις του πρώην προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νίκου Γεωργέα, οι οποίοι είχαν αναφέρει πως στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου κι ενώ δεν υπήρχε σκορ στο παιχνίδι, άνθρωπος της ομάδας (ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής, στον οποίο έχουν ήδη επιβληθεί περιοριστικοί όροι), ζήτησε από την ομάδα να χάσει και μάλιστα με… over.

Όπως κι έγινε τελικά, με τον Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ στο 54’ και να ακολουθούν άλλα δύο γκολ, στο 86’ με τον Τζεμπούρ και το 91’ από τον Πάντελιτς.Για την ίδια υπόθεση κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας ένας ακόμη πρώην παίκτης της Βέροιας, ο Παντελής Καφές. Εφόσον οι διωκόμενοι κριθούν ένοχοι, ο κίνδυνος να επιβληθεί στη Βέροια ποινή υποβιβασμού είναι μεγάλος.

πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews