Κοινωνία

Δείτε τα φύλλα επίταξης των απεργών της ΔΕΗ (φωτό)

Δείτε τα φύλλα επίταξης των απεργών της ΔΕΗ (φωτό)

Άρχισαν να επιδίδονται τα φύλλα επίταξης από το πρωί της Κυριακής στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ στα Ιωάννινα και την Ήπειρο. Σύμφωνα μ’ αυτά καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τόπο εργασίας τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ προκειμένου να αποφασίσει την περαιτέρω στάση της Ομοσπονδίας με δεδομένη πλέον την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει τους εργαζόμενους και με φόντο την επίδοση των φύλλων πορείας.

Εκτός λειτουργίας βρίσκονται 14 μονάδες της ΔΕΗ, ωστόσο, δεν προβλέπονται διακοπές στην ηλεκτροδότηση για τις επόμενες ώρες, καθώς η ζήτηση είναι χαμηλή και οι καιρικές συνθήκες ευνοϊκές.

Την ίδια ώρα επιστρέφουν στα πόστα τους οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στη δυτική Μακεδονία μετά την επίδοση των ατομικών φύλλων επίταξης.

Έξω από τον ΑΗΣ Καρδιάς διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας και σύμφωνα με πρόεδρο του Σωματείου «Σπάρτακος», Γιώργο Αδαμίδη,υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσουν να σταματήσουν τους εργαζόμενους που έχουν επιταχθεί να επιστρέψουν στη δουλειά τους.

«Κάτι τέτοιο όμως είναι παράνομο και οι εργαζόμενοι είναι αναγκασμένοι να επιστρέψουν»« ανέφερε ο κ.Αδαμίδης διευκρινίζοντας ότι αναμένεται σταδιακά η πλήρη λειτουργία όλων των μονάδων.

 

fyllo-poreias
Πηγή: epiruspost.gr

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews