Ελλάδα

Δείτε τι έγραφε η Αυγή για την Έλενα Παναρίτη την Σύμβουλο του Βαρουφάκη

Δείτε τι έγραφε η Αυγή για την Έλενα Παναρίτη την Σύμβουλο του Βαρουφάκη

Την αποκάλυψη έφερε στο Φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα epikairo και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, όλα αυτά τα έγραψε στις 03/05/2012  για την κυρία Παναρίτη που τότε ήταν Σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και τα κατέβασε από την ιστοσελίδα, όταν ανέλαβε σύμβουλος του κ. Βαρουφάκη.

Τι κι αν κατέβασε τη συγκεκριμένη δημοσίευση η ιστοσελίδα που στηρίζει τον Συριζα και τη συγκυβέρνηση Τίπρα- Καμμένου, οι αναμνήσεις μένουν, υπάρχουν και διαδίδονται στο ίντερνετ με ένα κλικ, κάτι που ξέρουν αρκετά καλά στη Κουμουνδούρου και για αυτό προσπαθούν να σβήσουν κάθε ίχνος του πρότερου επαναστατικού και καταγγελτικού τους βίου.

Αυγή / Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/05/2012 :

Η Έλενα Παναρίτη ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, γνωστή από όσα «πρόσφερε» στην «ανοικοδόμηση» της οικονομίας του Περού επί Φουτζιμόρι (ο οποίος σήμερα κατηγορείται για διαφθορά και ζει στην Ιαπωνία…). Γνωστή για τις μάλλον νεοφιλελεύθερες οικονομικές αντιλήψεις της, η Ελ. Παναρίτη άλλαξε «μέντορα» και από τον Γ. Παπανδρέου πήγε στον Αντ. Σαμαρά!

«Ο κ. Σαμαράς μου κάνει και εμένα εντύπωση, αλλά μου κάνει πολύ θετική εντύπωση», λέει (στο «Ράδιο 9″) και υποστηρίζει ότι «ο κ. Σαμαράς έχει κάνει μια πολύ σοβαρή αντιμετώπιση στη γραφειοκρατία και την έχει ξεκάθαρα δηλώσει ως κεντρικό σημείο των αλλαγών: Μία μικρή κυβέρνηση 15 -λέει- υπουργών και μία διαχείριση χαμηλών τριβών με χαμηλή γραφειοκρατία».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως η Ν.Δ. «μοιράζει» αυτή την συνέντευξη, θεωρώντας ότι την ενισχύει προεκλογικά, λες και πήρε «φλουρί κωνσταντινάτο». Προσωπικά, και με όλο τον σεβασμό στην κυρία και το όντως πλούσιο βιογραφικό της, θα σκεφτόμουν μήπως την έχει βάλει το ΠΑΣΟΚ. Αλλά η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. μπορεί και να την ανεβάσει στο μπαλκόνι του Ζαππείου!»

πηγή: epikairo

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews