Θέατρο

Δείτε τι έγραψε ο Δημήτρης Λιγναδης σχετικά με τα όσα έγινα στα βραβεία «Κάρολος Κουν»

Δείτε τι έγραψε ο Δημήτρης Λιγναδης σχετικά με τα όσα έγινα στα βραβεία «Κάρολος Κουν»

Η Χρυσούλα Διαβάτη τα είπε, ο Σάκης Ρουβάς απάντησε και τώρα σειρά είχε ο Δημήτρης Λιγνάδης για να σχολιάσει, τα όσα συνέβησαν στα φετινά βραβεία θεάτρου «Κάρολος Κουν».

Γεγονότα που δεν ήταν καθόλου ευχαρίστα και δίχασαν το χώρο της τέχνης.

Σε ανάρτησή του λοιπόν  στο Facebook o Δημήτρης Λιγνάδης, σκηνοθέτης στις «Βάκχαι» του Ευριπίδη, έγραψε:

«Λοιπόν, φίλοι/ες μου, για να μη χάνουμε και τα λίγα γραμμάρια χιούμορ που μας απέμεινε: Προσπερνώ τα…ιλαροτραγικά παρεπόμενα της βραβεύσεως του Ρουβά (τη «γνώμη» μου για εκείνον, την εξέφρασα δύο χρόνια πίσω, επιλέγοντας τον να παίξει ΑΥΤΟΝ το Διόνυσο, σε ΑΥΤΕΣ τις «ΒΑΚΧΕΣ»- όπως έχω επιλέξει άλλους, αλλιώς, σε άλλες δουλειές μου)….

 Βρίσκω, όμως, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ την πρόταση για Αστυνομία θεάτρου!!! Μήπως γνωρίζει κανείς ποιοι και πόσοι θα την απαρτίζουν, τι προσόντα και εφόδια απαιτούνται και πότε γίνονται οι αιτήσεις; Γιατί σκέφτομαι, σε μια βδομάδα, με το που θα ανεβάσω το «ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ», στο Εθνικό -εάν, φυσικά, δεν εχω φυλακισθεί από εκείνη ως τότε- να ενταχθώ στο δυναμικό της και να ξεκινήσω καλλιτεχνικές επιχειρήσεις «ΣΚΟΥΠΑ» (με φαράσι και τσόκαρα)!!!…

Λέω μάλιστα να κάνω αρχή συλλήψεων, με τους ημιμαθείς κουλτουριάρηδες, τους δήθεν ηθικολόγους, τους μίζερους, τους ασχημολάγνους και, το κατιναριό! Άκουσα πως έχει ήδη διαμορφωθεί σχετική πτέρυγα στις φυλακές Διαβατών. Αληθεύει; (Κάθε πληροφορία θα ειναι πολύτιμη, σας ευχαριστώ!)».

lignadis-facebook

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

 • «Τα γεγονότα»

  Το σπουδαίο έργο Τα γεγονότα του διεθνούς φήμης Σκoτσέζου θεατρικού συγγραφέα Ντέιβιντ Γκρέιγκ, σε μουσική και στίχους...

 • «Εις το όνομα του ιού»

  Stand Up Comedy με τη Σοφία Μουτίδου σε live streaming  Ένας χρόνος καραντίνας…  Πόσο κρατάνε 2 εβδομάδες; ...

 • «Α εδώ, σπίτι»

  Ο Θωμάς Ζάμπρας και η Χρύσα Κατσαρίνη παρουσιάζουν ένα stand up comedy special μιας ώρας που ακόμα...

 • «Η Κληρονομιά» on demand!

  Το έργο του Μαριβώ επαναλαμβάνεται λόγω μεγάλης ανταπόκρισης «- Δηλαδή μ’ αγαπάτε; – Είπε κανείς το αντίθετο;»...

Copyright © 2015-2016 Clevernews