Πολιτική

Δούρου: Αν πάρουμε την Αττική, θα πάρουμε όλη την πατρίδα

Δούρου: Αν πάρουμε την Αττική, θα πάρουμε όλη την πατρίδα

Συγκινημένη η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να τη στηρίξουν και όσοι την πρώτη κυριακή δεν επέλεξαν τον συνδυασμό της

Το μήνυμα ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει την Αττική τότε «θα πάρουμε όλη την πατρίδα» έστειλε η υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου το βράδυ της Κυριακής στις πρώτες της δηλώσεις από το κεντρικό εκλογικό της κέντρο.

Εμφανώς συγκινημένη η κυρία Δούρου ξεκίνησε λέγοντας ότι «θα μου επιτρέψετε να σας μιλήσω από καρδιάς όπως απο καρδιάς αγωνιστήκαμε τους προηγούμενους μήνες και αυτό έγινε κατανοητό και σήμερα» απευθύνοντας ένα «μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν τον αγώνα του συνδυασμού της γιατί συνέπραξαν σε μια πολύ σπουδαία μάχη που δόθηκε κόντρα σε συμφέροντα».

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες που ήρθαν δίπλα και μας έδωσαν δύναμη σε δύσκολο αγώνα για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και αν την πάρουμε στην Αττική θα την πάρουμε σε όλη την πατρίδα» συνέχισε η κυρία Δούρου.

Απευθυνόμενη σε όσους βρέθηκαν στον αγώνα αυτό με διαφορετικά ψηφοδέλτια «να συστρατευθούν μαζί μας και να μην εξαπατηθούν» κάνοντας λόγο για μια κρίσιμη μάχη την επόμενη Κυριακή.

πηγή protothema

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews