Ελλάδα

Δραματική τροπή στην υπόθεση της εξαφάνιση της Άννυ-Σκοτώθηκε από τον πατέρα της

Δραματική τροπή στην υπόθεση της εξαφάνιση της Άννυ-Σκοτώθηκε από τον πατέρα της

Δραματική τροπή πήρε η υπόθεση εξαφάνισης της τετράχρονης Άννυ από τη Βουλγαρία, καθώς πριν από λίγη ώρα συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και κρατείται στη ΓΑΔΑ, ο πατέρας της. Μάλιστα εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων και θα του απαγγελθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο 27χρονος έπειτα από το έγκλημα που διέπραξε σκηνοθέτησε την εξαφάνιση του άτυχου κοριτσιού, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα το σημείο όπου βρίσκεται η σωρός της 4χρονης.

Ο εισαγγελέας που είχε αναλάβει την υπόθεση αφού εξέτασε ενδελεχώς όλα τα στοιχεία που εμπεριέχονται στη δικογραφία έκρινε ότι είναι επαρκή για να ασκηθεί δίωξη στον 27 χρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαίνοντα ρόλο στην αποκάλυψη της δολοφονίας έπαιξε η κατάθεση φίλου του πατέρα της μικρής ο οποίος έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα και με τον οποίο συναντήθηκαν ο Σάββας και η Δημητρίνα Μπορίσοβα κατά τη διάρκεια της 24ωρης παραμονής τους στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ζευγάρι, εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του και πρώην συγκάτοικό τους, τι είχε συμβεί στην άτυχη 4χρονη.Την επομένη της επίσκεψής τους στη Βουλγαρία (στις 24 Απριλίου) δήλωσαν την εξαφάνιση της μικρής στη ΓΑΔΑ.

Την σύλληψη του 26χρονου ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις για την έκβαση της υπόθεσης θα δοθούν αύριο το μεσημέρι στις 12.00.

ellas_2

ellas1_1

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews