Ενδιαφέροντα

Έχει και το μικρό στήθος τα θέματά του – Ατάκες που δε θα έλεγαν οι «εμπροσθοβαρείς»

Έχει και το μικρό στήθος τα θέματά του – Ατάκες που δε θα έλεγαν οι «εμπροσθοβαρείς»

Τις προάλλες είχαμε αναφερθεί στα ζητήματά που έχει να αντιμετωπίσει μια γυναίκα με μεγάλο στήθος, αλλά απ΄ότι φαίνεται οι περδικόστηθες έρχονται αντιμέτωπες με αρκετά θέματα στη διάρκεια της  ζωής τους.Μπορεί να μη νιώθουν κάποιο βάρος, αλλά σίγουρα οι γυναίκες που δε γεμίζουν τις παλάμες τους με τα μεμέ τους έχουν περισσότερο ψυχολογικής φύσεως θέματα να επιλύσουν, παρά πρακτικά.

Ακολουθούν ατάκες που θα άκουγες σε μια συζήτηση μεταξύ γυναικών με λειψά, αλλά καθ΄όλα θαυματουργά ελέη.

1) Μπούστο; Τι είναι αυτό;

2) Το να βγεις έξω χωρίς σουτιέν δεν είναι τόσο απλό όσο λέγεται. Μπορεί να έχω μικρό στήθος, αλλά έχω ακόμα ρώγες γελοίε τύπε!

3) Στο λύκειο φόραγα push up σουτιέν ή γέμιζα τα κανονικά. Όχι, με το πάνω μέρος του μπικίνι δεν το έκανα γιατί φαίνεται4) Βρίσκω πολύ δύσκολα μαγιό, γιατί ήθελα άλλο νούμερο για το κάτω και άλλο για το πάνω και πάντα πρέπει να σκέφτομαι να τα συνδυάσω

5) Όταν το αγόρι μου χουφτώνει το στήθος μου με το σουτιέν βλέπω στο βλέμμα του μια ικανοποίηση, που θα μπορούσε να ολοκληρώσει μόνο με αυτό. Όταν πιάνει όμως το γυμνό μου στήθος δεν έχει την ίδια έκφραση…

6) Θέλω να βάλω ένα στράπλες τοπάκι το βράδυ, αλλά πως θα το υποστηρίξω με τόσο μικρό στήθος;

7) Άραγε όταν θα θηλάζω τα παιδιά μου θα έχουν αρκετό γάλα;

8) Η ετικέτα που έβαλε στη μπλούζα μου κάλυψε όλο μου το βυζί

9) Έπαθα μεγάλη φρίκη στα 17, γιατί νόμιζα ότι έχω πάθει κάτι…μου έλεγαν πιο μικρή όλοι «θα μεγαλώσει το στήθος σου όταν μεγαλώσεις κι εσύ» και ενώ συνέβη το δεύτερο, το πρώτο δε συνέβη.

10) Τι κόλλημα έχετε εσείς οι άντρες με τα μεγάλα στήθη;

 

 

πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews