Κόσμος

Αιχμές Θεοδωράκη κατά Κωνσταντοπούλου: Τα κακομαθημένα

Αιχμές Θεοδωράκη κατά Κωνσταντοπούλου: Τα κακομαθημένα

«Οι εξηγήσεις δεν είναι ποτέ μόνο πολιτικές. Υπάρχουν κάποια κακομαθημένα παιδιά που πάντα θέλουν να περνάει το δικό τους. Μερικές φορές το πληρώνει η παρέα, μερικές φορές το πληρώνει η χώρα. Ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται πάντα γύρω από αυτά»

Αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και του πρωθυπουργού που την επέλεξε για πρόεδρο της Βουλής, αφήνει ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Facebook με τίτλο «Τα κακομαθημένα».

«Επί του πρακτέου: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε μέχρι το βράδυ για να συνέλθει η κυρία Κωνσταντοπούλου από το τζετ λάγκ που της προκάλεσε η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα. Η Διάσκεψη των Προέδρων μπορεί να γίνει και χωρίς αυτή. Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα» επισημαίνει για τα εμπόδια που εγείρει η κ. Κωνσταντοπούλου για την άμεση ψήφιση της συμφωνίας.

«Οι εξηγήσεις δεν είναι ποτέ μόνο πολιτικές. Υπάρχουν κάποια κακομαθημένα παιδιά που πάντα θέλουν να περνάει το δικό τους. Μερικές φορές το πληρώνει η παρέα, μερικές φορές το πληρώνει η χώρα. Ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται πάντα γύρω από αυτά. Μικρά τσίριζαν στο πάτωμα μέχρι να τους γίνει το χατίρι. Τώρα τσιρίζουν στ’ αυτιά μας («εγώ είμαι η εξουσία» – «εγώ είμαι η εξουσία»)» σημειώνει με νόημα.

«Το θέμα είναι να μπορείς να εντοπίζεις τα κακομαθημένα πριν τους αναθέσεις ρόλους που θα σου κάνουν τη ζωή μαρτύριο και θα δυναμιτίσουν τη ζωή των άλλων. Στην Αγία Βαρβάρα που μεγάλωσα δεν υπήρχαν πολλά κακομαθημένα παιδιά γι’ αυτό ίσως μάθαμε να τα ξεχωρίζουμε εύκολα. Αλίμονο σε αυτούς που δεν τα ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά» δηλώνει εμμέσως ο κ. Θεοδωράκης για τον Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχθεί τον επικεφαλής του Ποταμιού, στη 1μμ στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πηγή skai

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews