Πολιτική

Αιχμές Βούλτεψη για τις δηλώσεις Παπούλια σχετικά με την επέτειο από την αποκατάσταση της Χούντας

Αιχμές Βούλτεψη για τις δηλώσεις Παπούλια σχετικά με την επέτειο από την αποκατάσταση της Χούντας

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σε τοποθέτησή της στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «αυτό το οποίο υποχώρησε, με αφορμή και τη δήλωση του Προέδρου Δημοκρατίας, δεν είναι η Δημοκρατία, είναι η αντίληψή μας για τη Δημοκρατία».

Σύμφωνα με την κυρία Βούλτεψη “φτάσαμε σήμερα στο σημείο να ταυτίζουμε τη Χούντα με το μνημόνιο”. Παράλληλα η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι  “επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η Δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο”.

Παράλληλα η κυρία Βούλτεψη τόνισε «χούντα δεν είναι να σου κόβουν το μισθό και τη σύνταξη, χούντα είναι να μην έχεις ελευθερία, να έχει καταργηθεί το κοινοβούλιο, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες, ξερονήσια, απαγόρευση συναθροίσεων, απεργιών, διαδηλώσεων, και επειδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σήμερα θα παραστεί στα κτίρια του πρώην ΕΑΤ- ΕΣΑ, εκεί όπου υπάρχουν τα κελιά των βασανιστηρίων και του αείμνηστου Σπύρου Μουστακλή, να καταλάβουμε επιτέλους όλοι ότι είναι άλλο πράγμα να κινδυνεύει μια χώρα από χρεοκοπία και να λαμβάνει μέτρα και άλλο πράγμα η Χούντα, διότι τότε δικαιολογούνται τα φαινόμενα της Χρυσής Αυγής».

Από την άλλη πλευρά δε παρέλειψε να αναφερθεί στις ευθύνες που φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας σχετικά:

«Ο κύριος Τσίπρας είναι μαγική εικόνα, καθώς εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα. Δεν έχουμε αισθανθεί καμία πίεση ούτε μπορούμε να αισθανθούμε, γιατί ο κύριος Τσίπρας αμφισβητείται μέσα στο ίδιο του το κόμμα».

 

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link