Αθλητικά

Έφυγε ο Φιγκερόα

Έφυγε ο Φιγκερόα

Και ξαφνικά ο Λουτσιάνο Φιγκερόα αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό για τα… μάτια της Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στην οποία υπάρχει και μια δήλωση του αργεντινού επιθετικού…

Αυτή αναφέρει:

«Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας. Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές.

Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που μου έδειξαν – και μάλιστα δύο φορές – εμπιστοσύνη σε μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα μου και πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία ανταμείβει την εμπιστοσύνη αυτή.

Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει κάθε του στόχο και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα».

Πίεζε ο Φιγκερόα

Φυσικά και πρόκειται για μια είδηση η οποία δεν ήχησε καλά στα αυτιά των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Λουτσιάνο Φιγκερόα πίεζε αρκετά τη διοίκηση του τριφυλλιού για να αποδεχθεί την πρόταση που είχε κάνει η ομάδα από την Μαλαισία. Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε την πρώτη πρόταση που έλαβε εξηγώντας στον παίκτη ότι υπολογίζεται από τον προπονητή. Ο Αργεντινός όμως επέμεινε ότι θέλει να αποχωρήσει καθώς είχε στα χέρια του ένα συμβόλαιο το οποίο θα ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο σε ετήσιες αποδοχές.

Τα πάντα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Η ομάδα από τη Μαλαισία, μετά την πρώτη αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού… επέστρεψε με μια ακόμη καλύτερη πρόταση!

Η νέα πρόταση άγγιζε το ένα εκατομμύριο δολάρια… Σε αυτή οι πράσινοι υποχρεώθηκαν να απαντήσουν θετικά λαμβάνοντας υπόψη και τα χρήματα που θα λάβουν αλλά και το γεγονός ότι ο παίκτης συνέχισε να πιέζει και να δηλώνει ξεκάθαρα ότι θέλει να αποχωρήσει.

Και τώρα επιθετικός

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα αποχώρησε, κάτι που αφήνει μεγάλο κενό στην επίθεση της ομάδας, αλλά φέρνει και περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία. Οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε απόκτηση ενός επιθετικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πλέον κάτι τέτοιο πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς όλοι παραδέχονται στην ομάδα ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης στη θέση αυτή.

 

 

 

πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews