Κόσμος

Έκαναν έρωτα στο ταξί, προκαλώντας μποτιλιάρισμα

Έκαναν έρωτα στο ταξί, προκαλώντας μποτιλιάρισμα

Απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν στο κέντρο της Σανγκάης όπου ένα ζευγάρι Κινέζων, προφανώς κυριευμένο από το πάθος, δεν μπορούσε να περιμένει και άρχισε να ερωτοτροπεί μέσα στο ταξί που τους μετέφερε!

Το μποτιλιάρισμα είναι καθημερινό φαινόμενο στη Σαγκάη, ωστόσο αυτή τη φορά το κυκλοφοριακό κομφούζιο είχε ροζ αποχρώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε επ’ αυτοφόρω ένα ζευγάρι Κινέζων να ερωτοτροπεί μέσα στο ταξί, που τους μετέφερε, προσφέροντας θέαμα, στο πλήθος κόσμου που είχε την τύχη να βρίσκεται κοντά τους εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των κινέζικων μέσων που αναμεταδίδει η Βρετανική Mirror, ο οδηγός του ταξί , όπως δηλώνει, δεν είχε πάρει χαμπάρι, παρά το γεγονός πως τριγύρω του γινόταν κυριολεκτικά της κακομοίρας.

“Λίγη ώρα ακόμα και θα έκαναν σεξ” ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας προσθέτοντας ότι “οι οδηγοί των υπολοίπων οχημάτων που είχαν καταλάβει τι συμβαίνει, δεν μπορούσαν με τίποτε να προσέξουν το δρόμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ παραλίγο να σημειωθούν και τροχαία ατυχήματα.

Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία, όργανό της οποίας τους επίπληξε και τους έκοψε πρόστιμο γιατί δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Φυσικά πρόστιμο επιβλήθηκε και στον οδηγό του ταξί, ο οποίος τιμωρήθηκε γιατί άφησε να συμβούν όλα αυτά στο όχημά του.

Πηγή sigmalive.com

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews