Ελλάδα

Εκλογές βλέπει ο Τατσόπουλος

Εκλογές βλέπει ο Τατσόπουλος

«Βλέπω εκλογές, με ένα πολύ άσχημο κλίμα, εξαιρετικά πολωμένο».

«Βλέπω εκλογές, με ένα πολύ άσχημο κλίμα. Εξαιρετικά πολωμένο. Βλέπω ότι κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό, απ΄ ό,τι φαίνεται, μπορεί και να ήταν το plan B του Σαμαρά. Και όσοι έχουμε σώας τας φρένας ακόμη- και είμαστε λίγοι- είναι να δώσουμε τον αγώνα τον καλό, ώστε στο μετεκλογικό τοπίο, που θα είναι μάλλον μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, να δυναμώσουμε τις φωνές του ρεαλισμού. Φωνές σαν το Ποτάμι», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, στον ραδιοσταθμό Βήμα, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Συμπλήρωσε ακόμη πως «δεύτερες εκλογές βλέπω μόνο στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ τρελαθεί τελείως και δεν απομονώσει τους λαϊκιστές και θελήσει να συνεχίσει τη δημαγωγία. Πιστεύω ότι το περιβάλλον θα είναι τόσο τοξικό εκείνη τη στιγμή, που ούτε αυτοδυναμία θα πάρει, ούτε τίποτα. Ελπίζω ότι δεν θα ξαναρχίσουμε το γαϊτανάκι των εκλογών». Ο κ. Τατσόπουλος, οργισμένος από δημοσιεύματα, σημείωσε για το εκλογικό αποτέλεσμα πως «όλες αυτές τις ημέρες, μας τα είχαν πρήξει ότι εξαγοράζονται βουλευτές. Βαλίτσες, κουμπαράδες… Ό,τι παπάρα ήθελε (ο) καθένας! Σήμερα, αυτά τα σκουλήκια που έλεγαν αυτά τα πράγματα, με τι τίτλο κυκλοφόρησαν; «Απέτυχε η εξαγορά βουλευτών».

Τέλος, πρόσθεσε τα εξής: «Έχω τρελαθεί με αυτή τη χώρα. Πού το διάβασα; Σε σκατοφυλλάδες!… Δίνει λογαριασμό κανένας που γράφει αυτά τα πράγματα; Τις προηγούμενες ημέρες έδιναν ονόματα πώς θα ψηφίσουμε, πόσα πήραμε και ποιοι είμαστε. Γιατί δεν βγαίνουν να ζητήσουν συγγνώμη σήμερα, αλλά αυτά τα καθίκια το μόνο που λένε είναι ότι «απέτυχε»; Μας έδωσαν πολύ λίγα εκατομμύρια, εκεί ήταν το πρόβλημα.

Η βαλίτσα είχε μόνο πέντε εκατομμύρια και εμείς ζητούσαμε έξι! Ζητάει κανένας συγγνώμη σήμερα; Που βγήκαν 160 μόνο; Ζητάει κανένας από όλους αυτούς συγγνώμη σήμερα, που μας έλεγαν πουλημένους; Αντί να ζητήσουν συγγνώμη ή να επέμβει ο εισαγγελέας να τους αναγκάσει να ζητήσουν συγγνώμη, βγαίνουν και λένε ότι απέτυχε η εξαγορά. Δεν τα βρήκαμε, παιδιά, στα λεφτά. Ήταν λίγα! Δεν βγαίνουν να πουν ότι έκαναν λάθος ή ότι είχαν λάθος πληροφορία… Εγώ τους δικαίωσα; Ήμουν ένας από αυτούς που έδειξαν ότι δεν είμαστε πουλημένοι. Δεν μπορώ! Απέδειξε η Βουλή των Ελλήνων χθες, ότι δεν τα παίρνει. Είναι ηλίθια; Πιθανότατα. Αλλά δεν είναι πουλημένη!».

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews